Τρίκαλα

Ευχαριστήριο της προέδρου ΔΗΜ.ΤΟ. της ΝΔ Δήμου Μετεώρων Μαρίας Σιουπέρη

Σε πανηγυρικό κλίμα τελέσθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμπάκα τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Μετεώρων. Παρουσία εκατοντάδων νεοδημοκρατών της περιοχής αλλά και γνωστών στελεχών, σε μία συγκέντρωση που θύμισε εποχές μαζικής συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με ομιλητή τον τομεάρχη Οικονομικών της Ν.Δ. και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ

Αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη, να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και τον κάθε έναν και την καθεμία ξεχωριστά, για την προσέλευσή σας στα εγκαίνια των γραφείων μας.

Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. για όλους εσάς και εμείς θα είμαστε εδώ για τον κάθε έναν και τη κάθε μια από εσάς.

Γιατί έχουμε ανάγκη από όλους και είμαστε όλοι απαραίτητοι, χωρίς διακρίσεις. Σας καλούμε να δώσουμε όλοι το δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Ν.Δ. Πρέπει όλοι να συστρατευτούμε στο πλευρό της παράταξής μας.

Με πίστη στις αρχές και στις αξίες, της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.

Με όρεξη για δουλειά και προσφορά.

Με έμφαση στην αξιοκρατία, τα προσόντα και την επικράτηση της λογικής.

Θα  κρατήσουμε  ψηλά  την σημαία  των  αξιών  και  των  αρχών της παράταξής  μας. Θα πάμε  όλοι μαζί  στους  νέους  δρόμους για  τη  μεγάλη  πολιτική  αλλαγή.

Ανανεώνουμε το κόμμα, ενώνουμε όλους τους Έλληνες, πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Με το σύνθημα αυτό θα πορευτούμε ως τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Θα πάμε  μαζί  να  κάνουμε  αυτοδύναμη  κυβέρνηση την Ν.Δ. και  πρωθυπουργό, τον  άξιο  πρόεδρό  μας,   Κυριάκο  Μητσοτάκη.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΣΙΟΥΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

Back to top button
Close
Close