Πολιτισμός

«Ευχαριστήριο» της ΕΦ.Α. Τρικάλων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων εκφράζει τις ευχαριστίες της στους δασκάλους  και στους καθηγητές των σχολικών μονάδων που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των δράσεων «Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Περιβάλλον και Πολιτισμός – Πνοές Ανέμων» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η δράση είχε μεγάλη επιτυχία, η συμμετοχή των παιδιών ήταν συγκινητική και λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα αιτήματα συμμετοχής, λόγω του προκαθορισμένου χρόνου και αριθμού συμμετεχόντων.Η συμβολή των συνεργατών του ΑΚ.Ε.Θ. στην επιτυχία της δράσης ήταν καθοριστική και τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που συμμετείχαν στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, για την ανταπόκρισή τους και την δημιουργική τους συμμετοχή όπως επίσης ευχαριστίες οφείλονται και στις κ.κ.  Ευαγγελία Τατάγια και Μαρία Κατσανούλη για την αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους.

Για τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό και έντυσε μουσικά τις «Πνοές Ανέμων», ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Χορωδία Τρικάλων και την φίλη Μαέστρο κ. Ελένη Ζιάκα.

Τέλος, ευχαριστούμε το φυλακτικό προσωπικό των αρχαιολογικών χώρων όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις καθώς και  τις αρχαιολόγους που εργάστηκαν εθελοντικά, τόσο στην προετοιμασία, όσο και στην υλοποίησή τους κ.κ. Άλκηστη Χρονάκη, Κατερίνα Γιαννοπούλου και Ελένη Βαγγέλη.

 

Η ΕΦΑ Τρικάλων επιφυλάσσει νέες δράσεις – εκπλήξεις τον ερχόμενο χρόνο.

Από τα γραφεία της ΕΦ.Α Τρικάλων

EFA Trikalwn (1)

Back to top button
Close
Close