Idees Sports

Ευχαριστήριο άρθρο των δρομέων Τρικάλων για την συμμετοχή στον 10οΕπετειακό Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων αναφέρει τα εξής: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους είχαμε την τιμή να πάρουν μέρος στον 10οΕπετειακό Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων. Τους αθλητές και των τριών αγωνισμάτων και ιδιαίτερα όσους ήρθαν από μακριά ακόμα και το εξωτερικό. Τον υπέροχο κόσμο που με θέρμη χειροκρότησε ως το τέλος όλους τους αθλητές. Τους πολύτιμους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, το Δήμο Καλαμπάκας, την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.
Τη ΣΜΥ Τρικάλων για την πολύτιμη προσφορά τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνικό με σκηνές, ασθενοφόρο κλπ. Την Τροχαία Τρικάλων για την άψογη και ασφαλή περιφρούρηση της διαδρομής. Τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για την ευθύνη διοργάνωσης του παιδικού αγώνα 1000μ. Το Απολλώνειο Θεραπευτήριο Λάρισας για τη διάθεση του ασθενοφόρου, τον Ερυθρό Σταυρό, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Θεόπετρας, Βασιλικής, Ράξας και τους Προσκόπους Τρικάλων.
Το μεγάλο χορηγό μας, τη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ .
Τους μεγάλους υποστηρικτές, την εταιρεία αθλητικών ειδών ASICS, την ETHIC SPORTS, τη B-fresh, τα νερά ΘΕΩΝΗ, την Αθηναϊκή Ζυθυποιία-AMSTEL FREE, την αντιπροσωπεία MERCEDES-BENZΝ. Βούρδας& Υιοί.
Τους υποστηρικτές μας, την εταιρεία αλουμινίων ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ, το café-barSINATRA, την εταιρεία αθλητικών ειδών INTERSPORTκαι την PAULMITCHELL.
Τους χορηγούς του αγώνα, το κατάστημα οπτικών Μαλικιώση, τη γαλακτοβιομηχανία ΜΑΤΗΣ, το café-bar-restaurant BELVEDERE, το κατάστημα ρούχων ΜΑΡΓΚΩ – Αntonella Fashion, το ουζερί Βασίλης, το café LIBRO, το fast food JIMMY’ Sand SONS, το βιβλιοπωλείο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, το κομμωτήριο Παπαθεοδώρου στη Λαμία, την εταιρεία μηχανολογικού εξοπλισμού Αφων ΣΤΑΦΥΛΑ και το ανθοπωλείο ΕΔΕΜ
Τους προμηθευτές μας, TRENCH, URBAN, DOLE, MyCoffee, Thessalis, Lolis.
Τα ξενοδοχεία Πανελλήνιο, Ντίνας στα Τρίκαλα και τον Κώστα Φαμίση στην Καλαμπάκα για τη διάθεση δωματίων για τη φιλοξενία των πρωταθλητών.
Τέλος όλα τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά των Τρικάλων και της Καλαμπάκας για την αδιάλειπτη προβολή του αγώνα μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από το Δ.Σ. του Συλλόγου”.

Back to top button
Close
Close