MUST ReadΕπιχειρείν

Ευαγγελία Παπαγεωργίου, η χαρισματική banquet manager ενός από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας, το Ananti Resort. 

 

Η Ευαγγελία Παπαγεωργίου δεν είναι μια συνηθισμένη banquet manager και το λέω αυτό γνωρίζοντας την μέσα από τη συνεργασία μας σε διάφορα event στο Ananti Resort!

Είναι το άτομο που αμέσως αισθάνεσαι οικειότητα, σου αποπνέει την απόλυτη εμπιστοσύνη ότι με όποιο project καταπιαστεί, θα το φέρει εις πέρας, με μεγάλη επιτυχία! Βασικό στοιχείο, αν θέλετε την άποψή μου, αν ετοιμάζετε το γάμο σας , θα είναι ο άνθρωπός που με οργάνωση και συνέπεια θα είναι δίπλα σας σε όλη την πορεία προετοιμασίας μιας από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας! Η έδρα της είναι τα Τρίκαλα, και εδώ και μερικούς μήνες έχει αναλάβει την αρκετά απαιτητική θέση του banquet manager στο ξενοδοχείο Ananti Resort.

Με πολύτιμη εμπειρία την θητεία της σε μεγάλα ξενοδοχεία στη Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα έχει την εμπειρία να διοργανώνει στο Ananti Resort, από επαγγελματικά συνέδρια ως τις πιο elegant κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμο, βάπτιση, bachelorette parties και άλλα events. Ας δούμε τι έχει να μας πει!

Πείτε μας πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την διοργάνωση εκδηλώσεων σε μεγάλα ξενοδοχεία;

Πρέπει να ομολογήσω ότι συγκυριακά βρέθηκα στον χώρο αυτό, αποδείχτηκε όμως τελικά ότι μου ταίριαζε και με ευχαριστούσε ιδιαίτερα η συναναστροφή με κόσμο, ενώ η επιτυχημένη διεκπεραίωση κάθε εκδήλωσης με κάνει να νιώθω εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική.

 Γιατί ένα ζευγάρι να επιλέξει το Ananti για τη γαμήλια δεξίωση, ποια είναι τα benefits που θα έχει;

Καταρχάς η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι κάτι μοναδικό για την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Η διεξαγωγή ενός γάμου στις ιδιαίτερης αισθητικής εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας με θέα που εκτείνεται στο Θεσσαλικό κάμπο και φτάνει μέχρι και τα Μετέωρα, δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα για το ζευγάρι, τις οικογένειες και τους καλεσμένους τους. Περαιτέρω, τα ζευγάρια σχετικά με το φαγητό που θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους μπορούν να επιλέξουν υψηλού επιπέδου κουζίνα, καθώς όλα τα μενού παρασκευάζονται με υλικά άριστης ποιότητας, με εξαιρετικές γεύσεις που ισορροπούν μεταξύ του διαχρονικού και του μοντέρνου, ενώ δεν λείπουν οι αναφορές στα τρικαλινής προέλευσης προϊόντα.

Κατά τα λοιπά, προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε το κάθε ζευγάρι σχετικά με τις ανάγκες του και το πώς έχει ονειρευτεί τη διεξαγωγή του γάμου του. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το ζευγάρι για τη ρύθμιση των επιμέρους λεπτομερειών, αλλά παράλληλα καταβάλλουμε προσπάθεια ώστε να μην τους επιβαρύνουμε τις μέρες εκείνες με πρόσθετα άγχη, καθώς για εμάς δεν είναι τίποτα πιο σημαντικό από το να νιώσει το ζευγάρι ότι ορθώς μας επέλεξε για μια τόσο σημαντική ημέρα.

Για το λόγο αυτό, οι περισσότερες λεπτομέρειες και οι παροχές του ξενοδοχείου μας ήδη παρουσιάζονται στα υποψήφια ζευγάρια από τις πρώτες συναντήσεις που πραγματοποιούμε μαζί τους. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω για το ζευγάρι που θα πραγματοποιήσει το γάμο του στο ξενοδοχείο μας, διατίθεται η νυφική σουίτα μας για την πρώτη του διανυκτέρευση!

 Έχετε αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τα ζευγάρια που έρχονται σε εσάς, πώς το καταφέρατε αυτό;

Προσωπικά, πρωταρχική μου σκέψη είναι να αντιμετωπίζω το κάθε ζευγάρι ως ξεχωριστή περίπτωση και όχι ως ακόμα ένα ζευγάρι που ήρθε στο ξενοδοχείο μας για το γάμο του. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργείς μια σχέση εμπιστοσύνης σε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς δική μου μέριμνα είναι να ηρεμώ το ζευγάρι και να τους δείχνω ότι έχω μία λύση πάντα για κάθε τους προβληματισμό ως προς το γάμο. Και, όπως το λέτε, πράγματι μέσα από τους γάμους που έχουμε κάνει στο ξενοδοχείο έχουν χτιστεί πολύ όμορφες και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις.

 Ποιο είναι το τρίπτυχο επιτυχίας για έναν banquet manager;

Υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, συνεχής προσπάθεια για βελτίωση.

 Εργάζεστε σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας, ποιες είναι οι παροχές του στο συνεδριακό κομμάτι; Θεωρείτε ότι έχετε κερδίσει σε αυτόν τον τομέα;

Η πόλη των Τρικάλων έχει στρατηγική θέση στο κέντρο της Ελλάδας και ως εκ τούτου, από μόνη της προσφέρεται για τη διεξαγωγή κάθε είδους συνεδρίου, πανελλαδικής εμβέλειας ή μη. Περαιτέρω, η εξαιρετική χωροθέτηση του ξενοδοχείου στην πόλη των Τρικάλων δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ευχάριστη διεξαγωγή συνεδριακών εργασιών σε συνδυασμό με τις δυνατότητες για διαμονή και αναψυχή στους συμμετέχοντες στα εκάστοτε συνέδρια.(βλ. εξωτερική και εσωτερική πισίνα και υπηρεσίες ευεξίας, εστιατόριο και καφέ). Και προς απόδειξη αυτού, αξίζει να αναφέρω, ότι είναι ολοένα αυξανόμενη η ζήτηση των εγκαταστάσεών μας για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων.

 Τι σας ευχαριστεί στο τέλος μιας εκδήλωσης, το ευχαριστώ του πελάτη ή το χαμόγελο μιας νύφης;

Για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όπως τη θέτετε, το χαμόγελο μιας νύφης για εμένα ισοδυναμεί με πολλά ευχαριστώ εκ μέρους του πελάτη. Αλλά το πιο ευχάριστα αναπάντεχο είναι ότι ακολουθούν και άλλα χαμόγελα, αυτά των οικογενειών και των προσκεκλημένων.

Έχετε μπει δυναμικά στο χώρο της εστίασης και με το νέο μενού το Ananti Resort έχει κερδίσει μερίδιο της αγοράς στο νομό Τρικάλων, μιλήστε μας λίγο γι’ αυτό.

Η γευστική εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς στο Ananti είναι κάτι που έλειπε από την τρικαλινή καθημερινότητα. Παράλληλα με το μενού που έχουμε ετοιμάσει σε μόνιμη βάση για τους πελάτες μας, ενδιαφέρον παρουσιάζει η διοργάνωση θεματικών βραδιών, για παράδειγμα νύχτες γαλλικής γαστρονομίας ή βραδιές σούσι. Ο κόσμος των Τρικάλων έχει αγκαλιάσει αυτές τις ιδέες, καθώς προσφέρουν κάτι διαφορετικό με την εγγύηση φυσικά της ποιότητας που μας χαρακτηρίζει.

Το αυξανόμενο μερίδιο των γυναικών σε ηγετικές θέσεις δείχνει ότι μπορούν να αντέξουν τη σκληρή δουλειά, ποια είναι η άποψή σας;

Ως γνωστόν, σήμερα μια γυναίκα πρέπει να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους. Αυτό από μόνο του κάνει μια γυναίκα επιτυχημένη. Όταν δε καταφέρνει και ανέρχεται και σε ηγετικές θέσεις στον τομέα της, οφείλουμε να της αποδίδουμε τα εύσημα. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι μια γυναίκα που προσπαθεί και δουλεύει στοχευμένα και ευσυνείδητα δεν μπορεί, παρά να πετύχει σε ό,τι κάνει.

Τέλος, θα ήθελα να μας μιλήσετε για την εμπειρία σας στο Ananti Resort και τη συνεργασία σας με το τρικαλινό κοινό.

Οι Τρικαλινοί συμπολίτες μου έχουν αγαπήσει το ξενοδοχείο και το έχουν αγκαλιάσει για την αμεσότητα, την αίσθηση απλότητας και απέριττης πολυτέλειας που συνδυάζει. Αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ώρες της ημέρας και πραγματικά είναι κάτι που εισπράττω από τους Τρικαλινούς, ενώ το καλοκαίρι είναι ανάσα δροσιάς για την πόλη μας.. Όσο για εμένα, αγαπώ τη δουλειά μου και στο Ananti μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα όλες μου τις ιδέες για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Αλ.Τάμπου

Ananti city resort
τηλ: +30 24310 63950
info@anantiresort.gr
Λογγάκι, Τρίκαλα 42175

 

 

Back to top button
Close
Close