Ειδήσεις

Ετοιμάζεται για εκλογές η ΝΟΔΕ της ΝΔ

Την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος.

Σκοπός της πρώτης αυτής συνεδρίασης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΝΟΔΕ, ήταν η οργάνωση του κόμματος ενόψει των επερχόμενων πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, η στελέχωση των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους και ο καθορισμός εκλογικών περιπτέρων σε κάθε δήμο της περιοχής ευθύνης της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Κατσαρός, οι αντιπρόεδροι της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Γιάννης Κουρδής και κα Τάνια Δόκου, η τομεάρχης Κινητοποίησης και Συντονισμού της ΝΟ.Δ.Ε. κα Ρένα Παππά, ο δικηγόρος κ. Φώτης Γιαννούλας, οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας κα Ζαχαρή Σοφία, Ελασσόνας κ. Κίτσης Θωμάς, Φαρσάλων κα Γκότη Μαργαρίτα, Τυρνάβου κ. Γιαννόπουλος Ανδρέας, Κιλελέρ κ. Τσιάρας Δημήτρης, Αγιάς κ. Χατζησαλάτας Χρήστος, Τεμπών κ. Κίτσιος Χρήστος, καθώς και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Ν. Λάρισας της Ν.Δ κ.κ. Νινίκας Κώστας, Γερογιώκας Ηρακλής και Τσιλιάκος Χαρίλαος. Συντονιστής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ορίσθηκε ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Βασίλης Βράκας.

Back to top button
Close
Close