Beauty experts

Επαναστατική θεραπεία μαλλιών με βλαστοκύτταρα στο Citizen club

Τα μαλλιά μας ανέκαθεν αποτελούσαν χαρακτηριστικό ομορφιάς και για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες.

Τα τελευταία χρόνια όμως έχει παρατηρηθεί πως η αλωπεκία κάνει την εμφάνισή της πολύ συχνά και στα δύο φύλα. Στους άνδρες το ποσοστό έχει φτάσει πλέον το 95% και στις γυναίκες αγγίζει το 50%.

Χρόνια ολόκληρα επιστήμονες γιατροί ψάχνοντας για λύσεις γύρω από το θέμα της αλωπεκίας διαπίστωσαν πως αρκετές δραστικές μέθοδοι ναι μεν προσέφεραν λύση στο πρόβλημα, αλλά παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν υπήρξαν μόνιμα αποτελέσματα, γιατί οι θεραπείες θα έπρεπε να επαναλαμβάνονται.

Η νέα επαναστατική θεραπεία για τα μαλλιά μας ονομάζεται Regenera Activa και θα την βρείτε στο Citizen club, στη Βύρωνος 5 στα Τρίκαλα.

Tο Regenera είναι ένα µηχάνηµα ειδικά σχεδιασµένο για κλινικές εφαρµογές πάνω στις διαδικασίες ανάπλασης και αναγέννησης χρησιµοποιώντας βλαστοκύτταρα (από τον ίδιο τον ασθενή).

Σε µία µόνο συνεδρία, ο ασθενής είναι ο δότης και ο λήπτης ταυτόχρονα της αυτόλογης µεταµόσχευσης, η οποία επιτρέπει τη ζώνη του λήπτη να επωφεληθεί από τη δράση της βιοαναγέννησης των πρόγονων κυττάρων και παραγόντων ανάπτυξης (stem cells) που λαµβάνονται από τον δότη.

Βύρωνος 5, Τρίκαλα 

Back to top button
Close
Close