Επιχειρείν

Επίσκεψη της ENI gaseluce S.p.A στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ και στη Θεσσαλονίκη

Διευθύνων Σύμβουλος της ENI gaseluce S.p.A., κ. Alberto Chiarini συνοδευόμενος από τον κ. Pietro Galizzi (Head of Legal and Regulatory Affairs), επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σε συναντήσεις με τη Διοίκηση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) και Τοπικούς Φορείς της πόλης.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Chiariniκαι ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την ανάπτυξη του δικτύου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Νομό Θεσσαλονίκης, καθώς και η άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε την υψηλή ικανοποίηση και την αποδοχή των καταναλωτών φυσικού αερίου στην περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κ.Μ. με χρηματοδότηση των έργων κατασκευής δικτύων φυσικού αερίου ύψους 15 εκατ. € από ευρωπαϊκά προγράμματα.Από την πλευρά του ο κ. Chiariniαναφέρθηκεστο επενδυτικό πλάνο που έχει καταρτίσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου και τη διεύρυνση του αριθμού των συνδέσεων των καταναλωτών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ.Μ.στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Back to top button
Close
Close