Ειδήσεις

Επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών

Επίσκεψη στη Σερβία πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, από 26/11/19 έως 1/12/19, και συγκεκριμένα στις πόλεις Βελιγράδι, Σουμπότιτσα, Νόβι Σαντ και Νις .

Πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω επισκέψεις, παρουσία όλης της Ελληνικής Αποστολής (60 ατόμων) και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών- δώρων- ιδεών- κοινών δράσεων.

1) Επίσκεψη στα γραφεία του Εθνικού Τμήματος της Σερβίας στο Βελιγράδι και συνάντηση με τον Πρόεδρο Nebojsa PANTELIC και μέλη του Δ.Σ .
2)Συνάντηση με μέλη της Τοπικής Διοίκησης Νόβι Σαντ.
3)Συνάντηση με εκπρόσωπο της Επισκοπής Μπάτσκας .
4) Επίσκεψη στο δημαρχείο της Σουμπότιτσα και συνάντηση με εκπροσώπους του Δημάρχου.
5)Συνάντηση με τον πρόεδρο Aleksandar RAJNOVIC και μέλη της Τοπικής Διοίκησης Σουμπότιτσα και παράσταση του χορευτικού μας σε ελληνική βραδιά που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Σουμπότιτσα.
Το χορευτικό σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Βασίλη ΓΑΛΑΝΗ, με ζωντανή ορχήστρα που την αποτελούσαν ο Άρης ΝΤΙΝΑΣ, ο Μίλτος ΚΡΑΝΙΑΣ και ο Παύλος ΓΑΛΑΝΗΣ.
Παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος της Σερβίας και πολλών εκπροσώπων Εθνικών Τμημάτων και Τοπικών Διοικήσεων, όλη η Ελληνική Αποστολή έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και απέσπασε από όλους τους συμμετέχοντες τα καλύτερα σχόλια

6)Συνάντηση στο Νις με την Τοπική Διοίκηση Νις όπου μας περίμενε ο φίλος μας Sasa SPASIC με την πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Pristina Bojana ILIC.

7)Συναντήσεις και ανταλλαγή αναμνηστικών με εκπροσώπους Τοπικών της Βοσνίας –Ερζεγοβίνης, Μαυροβουνίου και πολλών Τοπικών Διοικήσεων της Σερβίας.

Είχαμε την τιμή και την χαρά να συνοδεύουν την αποστολή μας η Ιατρός και Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δήμητρα ΝΑΤΣΙΝΑ, ο χοροδιδάσκαλος του χορευτικού κ. Βασίλειος ΓΑΛΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας κ. Δημήτριος ΧΡΗΣΤΟΥ με τον Γ Αντιπρόεδρο κ. Βασίλειο ΜΠΡΕΣΤΑ, το μέλος του Δ. Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών, κ. Παναγιώτης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής μας κ. Κωνσταντίνος ΘΕΟΧΑΡΗΣ.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο αλλά παράλληλα και ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους χορευτές, την ορχήστρα μας και σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το χορευτικό ΤΡΙΚΚΗ και ιδιαίτερα τον χοροδιδάσκαλο μας κ. Βασίλειο ΓΑΛΑΝΗ για το κατά γενική ομολογία εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς και τους οδηγούς μας για τον επαγγελματισμό τους και την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν.

Επιπροσθέτως ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο Aleksandar RAJNOVIC και όλο το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Σουμπότιτσα για την καταπληκτική φιλοξενία, και τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων με αναμνηστικά και προϊόντα του Νομού μας τα οποία επιδόθηκαν στις συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε.

SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

IPA Τρικάλων – Palic Subotica Serbia – 29.11.2019

Back to top button
Close
Close