Επιχειρείν

Εντυπωσιακή ξενάγηση στο οινοποιείο ΤΣΙΝΑ για τους μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων

Στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου –  Αποστακτηρίου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Η επίσκεψη εντασσόταν στο πλαίσιο εργασίας τους και έγινε μετά την αποδοχή των ιδιόκτητων της επιχείρησης, που είναι φημισμένη τοπικά, πανελλαδικά αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Το απόγευμα της Τετάρτης η κα Άρτεμις Πολύζου-Τσίνα παρουσίασε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τις εγκαταστάσεις της επιχειρήσεις αναλύοντας το τρόπο παραγωγής από την συλλογή, επεξεργασία, απόσταξη εμφιάλωση των κρασιών και του τσίπουρου τους, που αφήνουν τις καλύτερες γεύσεις σε νέες και παλιότερες γενιές τόσο σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απορίες τους, λαμβάνοντας άμεση ενημέρωση από την ιδιοκτήτρια, η οποία υπήρξε εξαιρετικά φιλόξενη μαζί τους.

Σε μια φιλική ατμόσφαιρα μετέφεραν τα μυστικά της οινογνωσίας, γευσιγνωσίας ενώ αποκάλυψαν και κάποια από τα μυστικά για την παράγωγη του κρασιού και του τσίπουρου που παρασκευάζουν χρόνια τώρα και είναι ασυναγώνιστα σε γεύσεις.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της επίσκεψης οι ιδιοκτήτες δεξίωσαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στο παραδοσιακό κελάρι της επιχείρησης, για να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τα μοναδικά κρασιά, τα οποία έχουν αποκομίσει βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

τσινασ αε

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς την γλυκύτατη ιδιοκτήτρια και να  ευχηθούν σε αυτή και την οικογένειά της καλές γιορτές και το 2018 να φέρει υγεία, ευτυχία και περισσότερες επιτυχίες.

Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου –  Αποστακτηρίου της οικογένειας Τσίνα φιλοξενούνται σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, που το σκιάζουν τα Μετέωρα.

Στις παρυφές του Σκούμπου η οικογένεια Τσίνα έχει εμπιστευτεί το μυστικό της τέχνης παραγωγής οίνου. Στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Φαλώρειας η σοφία της φύσης και η γνώση της σύγχρονης οινοποιίας ενώνονται με θρησκευτική ευλάβεια για να γεννήσουν οίνο μοναδικού χαρακτήρα, εκλεπτυσμένο σε γεύση και αρώματα.

Η οικογένεια Τσίνα καλλιεργεί τους αμπελώνες της με σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης συνδυάζοντας την παράδοση και την πρωτοπορία και γεμίζει τα ποτήρια μας με σεβασμό στην ιστορία ενός προϊόντος που αγγίζει τα όρια του μύθου. Σερβίρει εξαιρετικό οίνο και τσίπουρο με καταγωγή από τους εκλεκτούς αμπελώνες των Μετεώρων και της Αρχαίας Φαλώρειας. Παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις που ξυπνάνε τις αισθήσει

Back to top button
Close
Close