Γάμος - Βάπτιση

Εντυπωσιακά θέματα Βάπτισης από το Glamour για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Όσο ανοίγει ο καιρός οι βαπτίσεις αρχίζουν να έχουν την τιμητική τους και όλο και περισσότεροι γονείς να είναι στην αναζήτηση θεμάτων για την βάπτιση των παιδιών τους. Η βάπτιση είναι μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική στιγμή τόσο για τους γονείς όσο και για τους νονούς. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές όμως με τη βοήθεια των ειδικών μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα που να ταιριάζει τόσο σε σας όσο και στον μικρό πρωταγωνιστή της ημέρας.

Από την Μαριάννα Μαγουλά

Ο Κωνσταντίνος Καμέας με την πολυετή πείρα του στο χώρο της οργάνωσης και στολισμού γάμου και βάπτισης είναι εδώ για να σας προτείνει διαχρονικά θέματα αλλά και μοντέρνα για τη βάπτιση του παιδιού σας. Δίνοντας έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με την έμπειρη καθοδήγηση του θα βρείτε σίγουρα κάτι να εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

#Glamourboy

Για την βάπτιση του αγοριού σας , πάντα διαχρονικό είναι το θέμα με τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων Μίκυ. Εντυπωσιακά και ζωηρά χρώματα διακοσμούν υπέροχα το χώρο της εκκλησίας . Μπομπονιέρες, candy bar με νοστιμότατα γλυκά για τους καλεσμένους σας, δροσεροί χυμοί και σπιτικές λεμονάδες, όλα αρμονικά διακοσμημένα με τον πιο χαρούμενο και έξυπνο ήρωα των παιδιών. Ζήστε το παραμύθι μέσα από τη βάπτιση του μικρού σας και αφήστε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η τάση της διακόσμησης για τις μικρές πριγκίπισσες είναι ο μονόκερος. Είναι ένα θέμα που κερδίζει όλο και περισσότερους και φέτος την άνοιξη και καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει αρκετά. Είναι ένα πρωτότυπο θέμα τόσο για  τα υπέροχα χρώματα που το συνοδεύουν όσο και για τη μαγεία του.

#Glamourgirl …

Εντυπωσιακές ροζ και λιλά κορδέλες διακοσμούν υπέροχα το χώρο υποδοχής των καλεσμένων σας στην εκκλησία με τον υπέροχο μονόκερο να πρωταγωνιστεί.  Εντυπωσιάστε από τα προσκλητήρια μέχρι την μπομπονιέρα και το βιβλίο ευχών με ένα θέμα που σίγουρα θα λατρέψουν όλοι.

http://Glamour Γάμος Βάπτιση Διακόσμηση

Back to top button
Close
Close