Γάμος - Βάπτιση

Εναλλακτική, άνετη ή εκκεντρική;  Η νύφη που τολμά με sneakers.

 

Έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου, το στολισμό που θα αναδείξει τις γαμήλιες φωτογραφίες , όλα είναι στην εντέλεια, όμως ήρθε η στιγμή να διαλέξεις τα νυφικά σου παπούτσια  και εσύ δεν έχεις φορέσει ποτέ στη ζωή σου τακούνια.

Λίγο που στη δουλειά σου δεν χρειάστηκαν, λίγο που σαν τα αθλητικά δεν βάζεις τίποτα καλύτερο, γενικά θέλεις να είσαι άνετη και να πατάς γερά στη γη. Φυσικά και δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό μιας και είναι στοιχείο της προσωπικότητας σου και της γοητείας σου. Τα στερεότυπα θέλουν η νύφη να φοράει  ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, για να υπάρχει αρμονία στο στυλ με το νυφικό φόρεμα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και υπάρχει μια γενικότερη απελευθέρωση ακόμα και στις παραδόσεις. Μεγάλες εταιρίες υπόδησης, παγκόσμιου βεληνεκούς  το έχουν αντιληφθεί αυτό και έχουν βγάλει ολόκληρες νυφικές συλλογές για εναλλακτικές νύφες είτε που αναζητούν την άνεση τους ακόμα και στη γαμήλια τελετή είτε γιατί θέλουν να κάνουν την ανατροπή στο στυλ τους για κάτι πιο εκκεντρικό . Η Ked’s  έχει ολόκληρη σειρά με sneakers διακοσμημένα με πέρλες, glitter , σατέν λεπτομέρειες στα κορδόνια που πραγματικά είναι κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα παπούτσια All Star της εταιρίας Converse είναι πρώτα στην προτίμηση για τις εναλλακτικές νύφες. Λόγω της ποικιλίας των χρωμάτων τους, μπορούν να συνδυαστούν με τις χρωματικές λεπτομέρειες που έχετε επιλέξει για τη διακόσμηση.  Αλλιώς ένα λευκό ζευγάρι All star  διακοσμημένα με πέρλες, glitter και κορδέλες θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στο στυλ σας.  Επειδή τα All Star είναι unisex μπορείτε να κάνετε ένα ιδιαίτερο στυλ μαζί με τον γαμπρό γιατί μπορείτε κάλλιστα να φορέσετε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια, κάτι που σίγουρα στις φωτογραφίες θα έχει ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα .

Η άνετη νύφη είναι και ευτυχισμένη . Το ότι παντρεύεστε δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποποιηθείτε το στυλ σας . Μπορείτε να το κρατήσετε και με μερικές glamour πινελιές να το αναδείξετε να δημιουργήσετε ένα στυλ μοναδικό και εναλλακτικό που το σίγουρο είναι θα αφήσει εντυπώσεις .

 

Back to top button
Close
Close