Fashion

Ελενα Χριστοπούλου, η γοητευτική booker μοντέλων, μια από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.

Ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού κοινού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την Έλενα Χριστοπούλου μέσα από το Greece’s Next Top Modelσαν coach των ανερχόμενων μοντέλων. Η ελληνική μόδα όμως, γνωρίζει πολύ καλά την Έλενα μιας και η ίδια είναι μια από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας που έχει συνεργαστεί με τα πιο διάσημα μοντέλα, φωτογράφους, σχεδιαστές και περιοδικά.

Η Έλενα, εκτός coach και booker μοντέλων, είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελλάδας και μας το αποδεικνύει σχεδόν με κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, που τα τελευταία χρόνια έχει τη δική της συλλογή ρούχων. Τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στο GNTM είναι αψεγάδιαστα και λίγο πιο “αυστηρά”, ενώ το στιλ στην καθημερινότητά της είναι vintage με bohemian πινελιές.

Στο σημερινό θέμα λοιπόν, θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το στιλ της και θα δούμε τις πιο stylish εμφανίσεις που έχει κάνει στο instagram. Είσαι έτοιμη;

Όταν σκέφτεσαι το GNTM και την Έλενα Χριστοπούλου κατευθείαν σου έρχεται στο μυαλό το ανδρικό κοστούμι. Ναι πολύ σωστά! Πολλές από τις εμφανίσεις που έχει κάνει στο reality (και στο instagram) είναι “βασισμένες” σε αυτό το ανδρικό σετ που το αναδεικνύει με θηλυκές γόβες ή πέδιλα.

Επιπλέον, ένα θηλυκό κομμάτι που φαίνεται να έχει αδυναμία είναι η midi full skirt. Συνδυασμένη με ankle boots, ζιβάγκο και πολύ “δυνατά” αξεσουάρ όπως το μαντήλι και τα καλτσάκια για ladylike αποτέλεσμα, ή σεταρισμένη με μπότες (που δεν αφήνουν ίχνος δέρματος) και πουκάμισο για edgy style.

TLIFE.GR

Back to top button
Close
Close