Τρίκαλα

Εκ νέου στην μάχη του σταυρού ο Γιάννης Αναγνώστου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αναγνώστου και  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τα πεπραγμένα της θητείας του, εκφράζοντας παράλληλα  τις συναισθηματικές του απόψεις του για τον δήμο και τον τόπο του στο f/b

Όλα αυτά που μπορεί ένας άνθρωπος να αγαπά πολύ στη ζωή του, η οικογένεια, οι φίλοι του, η δουλειά του, ο τόπος του, είναι αυτά που καθορίζουν τις αρχές του, τις θέσεις του, το ποιόν του, τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του και την μετέπειτα πορεία του.
Όλα αυτά μπορούν να αμφισβητηθούν όταν δέχεσαι ανήθικες επιθέσεις επειδή τολμάς με θάρρος να εκτίθεται δημόσια στην κρίση των συμπολιτών σου.
Και τότε απαιτείται τεράστιο απόθεμα δύναμης ώστε να παραμείνεις σταθερός στις αξίες σου.
Όταν όμως έχεις τη συνείδησή σου καθαρή,
όταν ξέρεις ότι προσπαθείς για το καλύτερο,
όταν γνωρίζεις ότι όλα αυτά που αγαπάς παραμένουν σταθερές αξίες και δε μεταβάλλονται,
όταν το χώμα του τόπου σου έχει νόημα και αξία για σένα και μπορείς να λες την καλημέρα στον συμπολίτη σου με το κεφάλι ψηλά, δεν κάνεις πίσω.
Ανασυγκροτείσαι και προχωράς μπροστά με νέα δύναμη.
Η συμμετοχή μου στα κοινά και η εκλογή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελεί για μένα σημείο μέγιστης υποχρέωσης στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύονται.
Στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γι’ ακόμη μια φορά οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας θα κληθούν ν’ αποφασίσουν με την ψήφο τους για την επόμενη μέρα…
Σταθερός στις αρχές μου, τιμώντας τον τόπο μου και όλους εκείνους που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σ έναν αγώνα δημοκρατικό.
Συντάσσομαι στο πλευρό του Θανάση Μεριβάκη-Θανάσης Μεριβάκης , νυν Δημάρχου Φαρκαδόνας και ξανά υποψήφιου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παραμένοντας μέλος της ανανεωμένης και δημιουργικής ομάδας του.
Δηλώνω επίσημα την υποψηφιότητα μου για να συνεχίσουμε να Δημιουργούμε Όλοι Μαζί το Δήμο Φαρκαδονας κι εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους…

Ενωμένοι, ανανεωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι για μια καινούργια νίκη με όπλα μας την αλήθεια, τη διαφάνεια και τα έργα μας.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν πέντε χρόνια, ριχνόμαστε στη μάχη για το Δήμο Φαρκαδόνας που ονειρευόμαστε, για το Δήμο Φαρκαδόνας που μας αξίζει.

Back to top button
Close
Close