Ειδήσεις

Εβδομάδα δράσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά από το ΠΑΜΕ Τρικάλων

Μετά από σύσκεψη που οργανώθηκε από την Γραμματεία Ν.Τρικάλων του ΠΑΜΕ και συμμετείχαν εκλεγμένοι συνδικαλιστές, μέλη Δ.Σ. Συνδικάτων-Σωματείων, εργαζόμενοι, όπου συζητήθηκε το πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον αγωνιστικό εορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς, αποφασίστηκαν πολύμορφες παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για τη βδομάδα δράσης από την Δευτέρα 24 έως τις 30 Απρίλη.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Αύριο Τρίτη 25 Απρίλη, εργατικά σωματεία και εργαζόμενοι από Συνδικάτα και συλλόγους θα επισκεφθούν τους  πρόσφυγες της Πόλης μας όπου μαζί με το μήνυμα της Πρωτομαγιάς θα δώσουν και είδη πρώτης ανάγκης.

Την Πέμπτη 27 Απρίλη  & ώρα 7.00μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, το Συνδικάτο «Γάλα-Τρόφιμα-Ποτά», τα σωματεία Λογιστών-Ιδιωτικών Υπαλλήλων & οι Εκπαιδευτικοί που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, διοργανώνουν αντιπολεμική εκδήλωση με θέμα:

«Ο ρόλος του ΝΑΤΟ από την ίδρυσή του έως σήμερα»
(Θα περιλαμβάνει ομιλία- αφηγηματικό – ποιητικό αναλόγιο).

Την Δευτέρα 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ Κεντρική Πλατεία Τρικάλων και ώρα 10.00π.μ. καλούν σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση.

Εκλεγμένοι Δ.Σ. Σωματείων –Συνδικάτων, συνδικαλιστές, θα πραγματοποιήσουν εξορμήσεις – περιοδείες – συσκέψεις  σε:  σχολεία και σχολές, σε χώρους Υγείας,  εργασιακούς χώρους, δίνοντας τη μάχη ώστε το σύνθημα της φετινής Πρωτομαγιάς να γίνει κτήμα όσων περισσότερων εργαζομένων γίνεται.

Να αναδειχθεί η ανάγκη οργάνωσης της πάλης της εργατικής τάξης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την προετοιμασία  Πανεργατικής Απεργιακής απάντησης στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που συμφώνησαν κυβέρνηση και κουαρτέτο για λογαριασμό του κεφαλαίου.

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ, καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα-σωματεία στο Νομό μας, να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, δυναμώνοντας τους αγώνες του σήμερα.

Μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της Τάξης μας είναι η Αγωνιστική Απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά».

Back to top button
Close
Close