Τρίκαλα

Δωρεά της εταιρείας La Farm A.E. δύο ποδηλάτων & ενός απινιδωτή στον Ερυθρό Σταυρό.

 

Μια νέα εθελοντική δράση από την ποδηλατική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού έρχεται να σώσει ζωές στο κέντρο της πόλης. Η δράση αυτή ενισχύεται με τη Δωρεά της εταιρείας LA Farm A.E. δύο ποδηλάτων και ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ.”

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε η παράδοση δύο ποδηλάτων και Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, από την εταιρεία L.A.Farm A.E. στην Πρόεδρο του Τμήματος κ. Νικολέτα Μπρουζούκη, και στους Εθελοντές που θα συμμετέχουν και θα επανδρώσουν την ποδηλατική ομάδα του Τμήματος.

Η Πρόεδρος κ. Νικολέτα Μπρουζούκη ευχαριστεί δημόσια την εταιρία LA FARM AE και την οικογένεια Πλεξίδα για την ευγενική δωρεά τους καθώς και για την αξιέπαινη και χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο πράξη, που θα βοηθήσει τα μέγιστα στις ανάγκες του Τμήματος μας. Η Ποδηλατική Ομάδα, θα αποτελείται από δύο ποδήλατα τα οποία θα φέρουν πλήρη εξοπλισμό διάσωσης, ποδηλατικά φαρμακεία Πρώτων Βοηθειών και Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, θα είναι ενεργή κάνοντας περιπολίες στην πόλη μας παρέχοντας προνοσοκομειακή φροντίδα στους πολίτες, σε αθλητικές και κοινωνικού χαρακτήρα δραστηριότητες.

Back to top button
Close
Close