MUST Read

Δυο φίλοι, υποψήφιοι σε κοινό ψηφοδέλτιο για τον δήμο Τρικκαίων

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με τον Δημήτρη Παπαστεργίου  και τον συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» θα είναι ο κ.Χρήστος Αναστασίου και η κ. Τζίνα Μπέη. Πέρα από το γεγονός ότι θα δώσουν την μάχη του σταυρού για να εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο διαθέτουν ιδιαίτερα προσόντα προσφοράς στα κοινά.

 

Ο κ. Χρήστος Αναστασίου, σε δήλωσή του τόνισε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα εκ νέου την πρόταση του Δημάρχου Τρικκαιων Δημήτρη Παπαστεργίου να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ”. Ο στόχος μου θα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των Τρικαλινών μιας και την γνωρίζω καλύετρα λόγω της θητείας μου , έτσι ώστε να συνεχιστεί η ποιοτική αναβάθμιση της Τρικαλινής πόλης  ακόμα περισσότερο. Η υπερκομματική ταυτότητα του συνδυασμού εγγυάται την επίτευξη των στόχων για

συνεχή αλλαγή της εικόνας των Τρικάλων , με φόντο τα πρότυπα μεγάλης γιατί όχι και Ευρωπαϊκής πόλης».

Η κα Τζίνα Μπέη  σε δήλωσή της , επεσήμανε:

«Μεγάλωσα στα Τρίκαλα . Με  την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, θέλω να αγωνιστώ για μια καλύτερη  πόλη  , καθώς και για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας. Στόχος μου είναι να συμβάλω, προκειμένου τα Τρίκαλα  να είναι μια πόλη πρότυπο, καθαρή, σύγχρονη, φιλική και με καλύτερη πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία. Χαίρομαι που συμμετέχω με τον συνδυασμό “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ” με τον Δημήτρη Παπαστεργίου στις δημοτικές εκλογές» Θεωρώ ότι μπορούν να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις σε κτήρια και συγκροτήματα με σκοπό την λειτουργική και αισθητική παρέμβαση ….

Back to top button
Close
Close