MUST Read

Δυο πρόσωπα ‘διακριτικής” εμβέλειας στο πλευρό υφ-υπουργών

Την επικοινωνιακή διαχείριση καθώς και την προσωπική ασφάλεια ενός πολιτικού προσώπου,  χαράσσει ένας στενός κύκλος συνεργατών του, με τους επιτελείς του, να δίνουν  σχεδόν σε καθημερινή βάση “ραντεβού” μαζί του.

Η ισχυρή ομάδα,στην προκειμένη περίπτωση, φυσικά  για τα δυο πρόσωπα της φωτογραφίας,  εστιάζεται, πέριξ του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και του πρώην υφυπουργού Βασίλη  Κόκκαλη στο ίδιο υπουργείο, και τα οποία χαρακτηρίζονται ως της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Πρόκειται για τον Τρικαλινό  αστυνομικό Γιώργο Χασιώτη που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον άνθρωπο που συναντά πρώτο μέσα στην ημέρα, ο Κώστας Σκρέκας  όπως και την Τρικαλινή Χρύσα Κοθρά που καθημερινά βρίσκεται στο γραφείο του Λαρισαίου βουλευτή και σχεδόν τον ακολουθεί παντού, σε όλη του την πολιτική δραστηριότητα.

Με υψηλές γνωριμίες πλέον και με έναν διακριτικό ρόλο,  αδιαμφισβήτητα αποτελούν το έμπειρο «μάτι και το αυτί», βρίσκονται παντού, ακολουθούν κατά πόδας τον άνθρωπό τους, τον συνοδεύουν διακριτικά και φυσικά, του μεταφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για το επικοινωνιακό τους έργο, όπου παρίστανται.

Back to top button
Close
Close