UncategorizedΕπιχειρείνΤρίκαλα

Δυναμική τρικαλινή συμμετοχή στην εμποροβιοτεχνική έκθεση της Καρδίτσας απο το περίπτερο του Επιμελητήριο Τρικάλων

Στους ρυθμούς της 15ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης ζει από το βράδυ της Παρασκευής η Καρδίτσα, καθώς άρχισε επίσημα η λειτουργία της.

Η πρώτη μέρα λειτουργίας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων πολιτών  που έσπευσαν όχι μόνο να επισκεφθούν τα περίπτερα αλλά και να παρακολουθήσουν την τελετή των εγκαινίων που έγινε με κάθε επισημότητα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο της έκθεσης.

Ανάμεσά τους μια μεγάλη γκάμα ΜΜΕ εκθετών από τα Τρίκαλα καθώς οι Τρικαλινοί επαγγελματίες “εκμεταλλεύτηκαν” την πρόταση του επιμελητηρίου Τρικάλων και διέθεσαν τα προϊόντα τους στο κοινό της Καρδίτσας και της γύρω περιοχής .Κατά την έναρξη στην υποδοχή βρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Στέφανος Γιώτης και Χρήστος Ζαραμπούκας .Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι .

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε ο πρόεδρος της  Τράπεζας Θεσσαλίας Τάσος Λάππας μαζί με τους συνεργάτες του οι οποίοι ευχήθηκαν στους εκθέτες

Πριν την επίσκεψη πάντως τελέστηκε η επίσημη έναρξη και τα εγκαίνια της έκθεσης όπου της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τιμόθεος, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ντίτορας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν κατά σειρά ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος,ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, οι βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κυρίες Παναγιώτα Βράντζα και Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου και ως εκπρόσωπος της ΝΔ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τσιούκης. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κ. Ντίτορας και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης κ. Παππάς.

Εκτός των προαναφερομένων στην τελετή παρέστησαν ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Μάττας, ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Καραπιπέρης, ο Διοικητής της πυροσβεστικής κ. Κορέλας, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην πρόεδροι του ΕΒΕ, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί συμπολίτες.

Μετά το τέλος της διαδικασίας κόπηκε η κορδέλα από τους κ.κ. Παππά, Ντίτορα και Αγοραστό και η έκθεση που ήδη ήταν γεμάτη κόσμο, υποδέχθηκε και επίσημα τους καλεσμένους της.

Να πούμε εδώ πως οι εκθέτες ήταν όλοι παρόντες και είχαν από νωρίς διαμορφώσει τα περίπτερά τους δίνοντας ζωή στην έκθεση και δικαιολογώντας τον χαρακτηρισμό του μεγάλου επιχειρηματικού αλλά και κοινωνικού γεγονότος που της δόθηκε.

trikalaidees

Back to top button
Close
Close