Επιχειρείν

Δυναμική είσοδο στην αγορά των σούπερ μάρκετ από την ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ στην Ασκληπιού

Αντιλαμβάνοντας τον σφυγμό της αγοράς και κυρίως τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού η εταιρία ΜΙΧΑΗΛ ΑΕ ετοιμάζεται να διεκδικήσει νέο μερίδιο στην αγορά δημιουργώντας ένα κατάστημα στην πολυσύχναστη οδό των Τρικάλων Ασκληπιού. Το σούπερ μάρκετ που θα ανοίξει τις πύλες του σε μερικές ημέρες βρίσκεται σε καίριο σημείο μειώνοντας τον χρόνο  που απαιτείται για μετακινήσεις καθώς  οι καταναλωτές, στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι γεγονός ότι , επιχειρούν να εξοικονομήσουν χρόνο μέσω κυρίως της αναζήτησης κοντινού καταστήματος.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσία στον χώρο των τροφίμων και των super market, η εταιρεία Μιχαήλ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων στην Κεντρική Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει το πιο σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο διανομών στην Θεσσαλία.

Οι μεγάλοι λιανέμποροι έχουν αντιληφθεί ότι, οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις των νοικοκυριών έχουν αλλάξει κι έτσι η γνωστή  αλυσίδα  σούπερ μάρκετ μπήκε  στην μάχη  για τον τζίρο της  της γειτονιάς».

Το  κατάστημα  απευθύνεται  αφενός, σε όσους εργάζονται στο κέντρο της πόλης  και, αφετέρου, σε όσους διαμένουν σε διαμερίσματα ειδικά στην γύρω περιοχή  με σκοπό  να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση οι καταναλωτές.

Back to top button
Close
Close