Τρίκαλα

Δικαιολογημένα παράπονα αλλά και απόλυτα αληθινή η δικαιολογία του δημάρχου

Το απρόοπτο χαμηλό βαρομετρικό που είχε ως αποτέλεσμα η περιοχή του χιονοδρομικού στο Περτούλι και όχι μόνο  να ντυθεί στα λευκά προκάλεσε διάφορες καταστάσεις .Πέρα από το γεγονός της διέλευσης του οδικού δικτύου που αντιμετωπίστηκε στο μέγιστο του δυνατού, αρκετοί λάτρεις των χειμερινών σπορ εκδήλωσαν παράπονα για την κατάσταση της πίστας και την μη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου . Από την μία ίσως εύλογη η απορία στο κατώφλι του χειμώνα ο μεγαλύτερος πνεύμονας διασκέδασης προσέλκυσης επισκεπτών του νομού  να μην λειτουργεί …αλλά και από την άλλη η δημοτική αρχή φέρεται όχι μόνο να έχει απόλυτο δίκιο για το θέμα αλλά να έχει προβεί και σε όλες τις ενέργειες ώστε το χιονοδρομικό να λειτουργήσει και πάλι σε επαγγελματικά πρότυπα …

Την απάντηση έδωσε ο Κώστας Μαράβας  ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά :

Ως Δήμαρχος Πύλης, κατανοώ απόλυτα τα δικαιολογημένα εν μέρει παράπονα των εκατοντάδων επισκεπτών, Τρικαλινών και ξένων, για την κατάσταση του δρόμου στα ορεινά του Δήμου μας. Είναι αλήθεια πως δεν περίμενε κανείς τόσο πολύ χιόνι την περιοχή μας. Όμως τόσο ο Δήμος μας, όσο και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες δύο μερόνυχτα, για να κρατηθεί ανοιχτό και σε καλή κατάσταση το οδικό δίκτυο σε αρκετά σημεία του Δήμου Πύλης.

Για το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, έχω να δηλώσω πως εμείς κάναμε αυτό που επιτάσσει η κείμενη νομοθεσία και είναι σαφής. Αναφέρει ρητά πως τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα λειτουργούν το διάστημα από 1 Δεκεμβρίου έως 31 Μαρτίου του επομένου έτους.

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους με την δέουσα διαφάνεια και νομιμότητα.

Back to top button
Close
Close