Ειδήσεις

Διεθνής επενδυτικός όμιλος στο real estate έρχεται στη Λάρισα και τη Θεσσαλία

Μία συμφωνία που γεννά προσδοκίες ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας στη Λάρισα και τη Θεσσαλία υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ του προέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών Θεσσαλίας Αχιλλέα Νταβέλη και του διευθύνοντα συμβούλου της “Ten Brinke Ελλάς” Φώτη Γιόφτσιου.

Πρόκειται για μία εταιρεία με διεθνή παρουσία στη δυτική οικονομία, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή και αξιοποίηση ακινήτων, υλοποιώντας επενδύσεις με φόντο το ισχυρό οικονομικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτει

.Αποτέλεσμα εικόνας για Ten Brinke Ελλάς

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TEN BRINKE

Η εταιρεία Ten Brinke Ελλάς ιδρύθηκε το έτος 2008 στην Αθήνα, Ελλάδα, με σκοπό την κατασκευή έργων του Ομίλου Ten Brinke στην Ελληνική αγορά ακινήτων.

H Ten Brinke Ελλάς αναλαμβάνει εργολαβίες ακινήτων σε τομείς του λιανικού εμπορίου (όπως εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, εταιρίες σουπερμάρκετ, εξειδικευμένες επιχειρήσεις), της υλικοτεχνικής διαχείρισης (logistics), των γραφειακών συγκροτημάτων και των καταστημάτων πρόχειρου φαγητού. Οι δραστηριότητές της εκτείνονται από τη σύλληψη της ιδέας, την απόκτηση του οικοπέδου, την κατάρτιση των προγραμμάτων αξιοποίησης, τη μελέτη των κατασκευαστικών σχεδίων έως την πραγματική εκτέλεση, πώληση και παράδοση. Στους εντολείς της συγκαταλέγονται επενδυτές, αγοραστές, επιχειρήσεις, ιδιώτες, εξωτερικοί ή εσωτερικοί κατασκευαστές έργων ή εταίροι κοινοπραξιών.

Back to top button
Close
Close