Design

Διακόσμηση σπιτιού: Τα πάντα για τις τάσεις διακόσμησης του 2019!

Διακόσμηση σπιτιού σημαίνει φαντασία, τέχνη, γούστο και προσωπικότητα. Αν η διακόσμηση είναι ένα θέμα που σας αφορά και αν οι νέες τάσεις στο internaldesign αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον προσωπικό σας χώρο, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Εμείς ψάξαμε και συλλέξαμε όλες τις τάσεις διακόσμησης σπιτιού που θα επικρατήσουν το 2019 και σας τις παρουσιάζουμε.

Διακόσμηση τοίχου

Οι τοίχοι δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη επιφάνεια του σπιτιού σας αλλά και ένας μεγάλος καμβάς που σας καλεί να δημιουργήσετε. Ράφια τοίχου, πίνακες, αυτοκόλλητα τοίχου και φωτιστικά τοίχου είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων για το 2019. Η διακόσμηση τοίχου είναι must και μπορεί να μεταμορφώσει τον χώρο σας δίνοντας στυλ και χαρακτήρα με μία μόνο πινελιά. Εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε δημιουργώντας μία σύνθεση από ράφια τοίχου διαφορετικού μεγέθους στο καθιστικό σας, τα οποία θα στολίσετε με φυτά, βιβλία και αγαπημένα souvenir από τα ταξίδια σας. Ιδανική επιλογή, τα ράφια GridyFungiτης εταιρείαςMenu.

Φωτιστικά δαπέδου

Καθώς η διακόσμηση εξελίσσεται, τα πιο απλά και χρηστικά αντικείμενα αποκτούν νέο ρόλο στον χώρο μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: τα φωτιστικά. Ξεκινώντας από τα φωτιστικά οροφής που μετατράπηκαν σταδιακά σε σποτάκια και συνθέσεις κρυφού φωτισμού, η τάση οδήγησε όλο και περισσότερους διακοσμητές να στραφούν στα επιτραπέζια φωτιστικά ως βασικά στοιχεία φωτισμού ενός χώρου, καταλήγοντας σήμερα στα φωτιστικά δαπέδου που έχουν πλέον κυρίαρχη θέση στο μοντέρνο καθιστικό του 2019. Τοποθετήστε στο σαλόνι σας το φωτιστικό δαπέδουHelloτης NormannCopenhagen και θα γίνετε αμέσως πιστοί υποστηρικτές των νέων τάσεων φωτισμού.

Διακοσμητικά από ιδιαίτερα υλικά

Το κλασικό παραμένει διαχρονικό γιατί καταφέρνει να προσαρμόζεται στις αλλαγές. Τα κλασικά διακοσμητικά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα καθώς αναδιαμορφώνονται και εμφανίζονται σε τόσες διαφορετικές παραλλαγές που είναι αδύνατο να μη βρουν τη θέση τους σε κάθε χώρο, μοντέρνο, κλασικό ή minimal. Φέτος, ξεχωρίσαμε τα βάζα από τσιμέντο και γυαλί της εταιρείας Menu αλλά και τα μεταλλικά κηροπήγια της εταιρείας Hübsch.

Αν είστε έτοιμοι να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό στυλ και αν θέλετε να υιοθετήσετε κάποιες από τις ιδέες που σας προτείνουμε, επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα διακόσμησης σπιτιού DesignIsThis. Εκεί θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις διακόσμησης σπιτιού αλλά και ιδιαίτερα αντικείμενα για κάθε γωνιά του σπιτιού.

 

Back to top button
Close
Close