Τρίκαλα

Διέρρηξαν σπίτια στην συνοικία πίσω απο το 1ο Νεκροταφείο στα Τρίκαλα

Μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια στην συνοικία που βρίσκεται πίσω από την πλευρά του Α Νεκροταφείου της πόλης άρχισε να γίνεται γνωστό χωρίς ωστόσο να  έχει διευκρινιστεί αν οι ληστές κατάφεραν να πάρουν χρήματα από το σπίτι η εάν πήραν κάποια κοσμήματα . Κάποια χρήματα εντόπισαν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους της κατοικίας του ηλικιωμένου ζευγαριού, ωστόσο ακόμη τα θύματα δεν είναι σε θέση να δώσουν ακριβή κατάθεση προκειμένου να διευκρινίσουν αν υπήρχαν και άλλα λεφτά στο σπίτι και αν οι δράστες κατάφεραν να τα εντοπίσουν και να τα πάρουν φεύγοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γειτόνους το περιστατικό η τα περιστατικά σημειώθηκαν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη καθώς οι ίδιοι εντόπισαν άτομα να τους χτυπούν το κουδούνι. Για κάποιους που άνοιξαν την πόρτα  οι ληστές μπήκαν στο σπίτι ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε ότι παραβίασαν  παράθυρο στο πίσω μέρος της οικίας .Μάλιστα σε μια περίπτωση από αυτές ένας  ηλικιωμένος άνδρας άκουσε τον θόρυβο σηκώθηκε και βρέθηκε μπροστά στους ληστές οι οποίοι τον απόθεσαν . Στην συνέχεια απείλησαν  και την γυναίκα του , η οποία όταν έφυγαν κατάφερε να ειδοποιήσει την αδελφή της , που μένει στην περιοχή, για το τι είχε συμβεί.

Γείτονας ανέφερε πως είδε έναν άνδρα να κινείται στο σημείο ερχόμενος από την πλευρά του Νεκροταφείου και έδειχνε να περιμένει κάποιον να τον παραβάλει.

Για τα περιστατικά τα οποία είναι κάπως συγκεχυμένα έχουν καταγραφεί από την αστυνομία οι οποίοι διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες

 

 

Back to top button
Close
Close