Fashion

Δες τι θα βάλεις αυτή τη βδομάδα !

 

Τα Look της Εβδομάδας

Λίγο πριν μπει και τυπικά το φθινόπωρο δοκιμάζουμε τα ωραιότερα trends προσαρμόζοντας τα στην καθημερινότητα μας. Μια εβδομάδα που για τους περισσότερους σημαίνει και την επιστροφή μας στη δουλειά. Οπότε θα διαλέξουμε εκείνα που θα μας κάνουν να νιώσουμε κυρίως άνετα. Μετά, θα φροντίσουμε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της δουλειάς μας ακολουθώντας την επικαιρότητα της μόδας.

Από τη ΦΑΙΗ ΓΚΑΪΝΑ & το marymary.gr

Δευτέρα

Τα Look της Εβδομάδας

AdTech Ad

Ας ξεκινήσει η εβδομάδα με ένα φόρεμα καλοκαιρινό φορώντας μαζί του κοσμήματα boho.

Τρίτη

Τα Look της Εβδομάδας

Γκρι t-shirt και μαύρο skinny τζιν υπογραμμισμένα από το glam εφέ των χρυσών κοσμημάτων. Ένας υπέροχος συνδυασμός που ταιριάζει στις απαιτήσεις μιας ολόκληρης μέρας.

Τετάρτη

Τα Look της Εβδομάδας

Λευκό φόρεμα βικτοριανής αισθητικής για ένα βραδινό δείπνο στα μέσα της εβδομάδας.

Πέμπτη

Τα Look της Εβδομάδας

Όσες ψάχνετε την ανατροπή στιλιστικά και ποντάρετε στο «ασυμβίβαστο» δοκιμάστε να φορέσετε το edgy t-shirt σας με μια χοντρή αλυσίδα στο λαιμό.

Παρασκευή

Τα Look της Εβδομάδας

Κι αν κάποιες διαλέγετε το αστικό chic για τα επαγγελματικά σας look εδώ είναι η απόλυτη στιλιστική πρόταση: ένα φαρδύ κλασικό λευκό πουκάμισο και μια ψηλόμεση κρουαζέ φούστα.

Σάββατο

Τα Look της Εβδομάδας

Για τα βράδια Σαββάτου λέμε ναι σε ένα μακρύ δροσερό φόρεμα με ζωηρά prints. Του φοράμε τα πιο cool iconic σανδάλια όλων των εποχών συμπληρώνοντας με oversized κοσμήματα.

Κυριακή 

Τα Look της Εβδομάδας

Στα τελευταία μας μπάνια θα φορέσουμε ένα επιβλητικό λευκό ολόσωμο μαγιό.

Back to top button
Close
Close