Fashion

Δερμάτινη φούστα: Το κομμάτι που απογειώνει τις εμφανίσεις σας

Τα ρούχα με προσωπικότητα μπορούν να απογειώσουν το ντύσιμό σας, αλλά το κάνουν πάντα υπό έναν όρο -να τα φοράτε και να μη σας φορούν.

Η δερμάτινη φούστα δεν είναι απλώς μια φούστα -διαφέρει από τις πιο casual πλισέ ή τις elegant σατέν μίνι.

Είναι ένα κομμάτι που συνδυάζει το σέξι και το δυναμικό στοιχείο, παραπέμπει αφηρημένα στα outfits των dominatrix αλλά και στην αποφασιστικότητα, λόγω της στιβαρότητας του υφάσματός του.

Τα κορίτσια της μόδας αναγνωρίζουν το ειδικό βάρος ενός τέτοιου item και το συνδυάζουν με πολυτελή κομμάτια ή το «γειώνουν» με  Τ-shirt και sneakers.

Πάντα κομψή και πάντα ξεχωριστή, η δερμάτινη φούστα απογειώνει τα office looks αλλά δείχνει εξίσου relevant σε βραδινές εμφανίσεις, συνδυασμένη με κομψές γόβες ή ψηλές δερμάτινες μπότες σε μια leather party επιλογή.

Οι πιο τολμηρές, φορούν φέτος τη δερμάτινη φούστα σε έντονα χρώματα, με ασύμμετρο τελείωμα, τσέπες, ενσωματωμένη ζώνη η ανάγλυφη κροκό υφή για έξτρα πολυτέλεια.

Αν επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι, μην πέσετε στην παγίδα να το φοβηθείτε -φορέστε το τις απλές καθημερινές με ένα cosy πουλόβερ, χρωματιστό καλσόν και sneakers, ή επενδύστε σε ένα εξίσου classy δερμάτινο πουκάμισο για ένα total leather look.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close