Fashion

Δεν μοιάζει με καμία στο στυλ ώρα να ανακαλύψετε την Jenny Walton


Το Instagram είναι γεμάτο από γυναίκες που παίζουν το στιλ στα δάχτυλα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία του λεγόμενου «εκδημοκρατισμού» της μόδας.

Η έμπνευση ρέει άφθονη και υπάρχει «υλικό» για όλα τα γούστα και τις πτυχές της προσωπικής αισθητικής.

Φυσικά, πάντα υπάρχουν τα δημοφιλέστερα πρόσωπα, τα it girls που ορίζουν το mainstream στιλ, συνδυάζουν ρούχα με μεγαλύτερη μαεστρία και από στιλίστες και επιπλέον «κατεβάζουν» τα δύσκολα ρούχα σχεδιαστών στην πρακτικότητα του street style.

Ωραία όλα αυτά αλλά όχι άνευ μειονεκτήματος, αφού η ομοιομορφία παραμονεύει στη γωνία. Όλα τα viral κομμάτια, και τα trending items των οίκων, εκτός από το fun της υπόθεσης κρύβουν και μία επιταγή, ένα «πρέπει» που δεν ταιριάζει στη μόδα, μια έλλειψη έμπνευσης και πρωτοτυπίας. 

Στον αντίποδα όλων αυτών, υπάρχουν γυναίκες που κάνουν πραγματικά τη διαφορά και το προσωπικό τους στιλ συνιστά πρόταση ή αλλιώς statement. Μία από αυτές είναι η Jenny Walton.

Fashion illustrator με συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, η μικροσκοπική Νεοϋορκέζα είναι αρραβωνιαστικιά του θρυλικού streetstyle φωτογράφου The Sartorialist. Η ίδια ξεκίνησε να δουλεύει ως βοηθός του και πλέον οι δυό τους είναι ένα από τα πιο στιλάτα ζευγάρια στο χώρο της μόδας.

Η Jenny Walton συνδυάζει με απίστευτη άνεση vintage κομμάτια με καινούρια λανσαρίσματα, κάνει runway κομμάτια να φαίνονται καθημερινά και αντλεί έμπνευση από το στυλ περασμένων δεκαετιών με μια αδυναμία στην Audrey Hepburn.

Το

Back to top button
Close
Close