Τρίκαλα

Δεν έχει τελειωμό ο “πόλεμος” μεταξύ δύο πρώην Δημάρχων στη Φαρκαδώνα.

 

Ο πρώην δήμαρχος Πελιναίων και νυν αντιδήμαρχος Γιάννης Γεωργολόπουλος περνά στην αντεπίθεση κατά του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη.

Συγκεκριμένα καλεί τον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδώνας Θάνο Κούτσικο να του παραδώσει τον φακελο [φωτογραφία] ο οποίος περιλαμβάνει όλες τις αυξήσεις σε δημοτικά τέλη και τέλη ύδρευσης επί δημαρχίας Μεριβάκη και όπως λέει “με την παράκληση να τον παραδώσει στον πρώην δήμαρχο με την ευχή μπας και απογαλακτιστεί επιτέλους από τον νοσταλγό του”.

Επίσης ο Γιάννης Γεωργολόπουλος επισημαίνει πως τη Δευτέρα το πρωί θα παραδώσει ανάλογους φακέλλους σε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου και να συγκρίνουν τα “έργα και ημέρες” αναφορικά με τις αυξήσεις στην προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Τέλος , ενημερώνει τον Θάνο Κούτσικο ότι το ρολόι τέθηκε σε λειτουργία μετά από χρόνια , χτύπησε οκτώ φορές απόψε στις 8 το βράδυ και όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Γεωργολόπουλος “‘οταν χτυπήσει 12.00 θα είναι αργά”. Καλεί – τέλος – Θάνο Κούτσικο και Θανάση Μεριβάκη να φωτογραφηθούν κάτω από το ρολόι αλλά να προσέξουν την ανάρτηση που θα κάνουν στο ίντερνετ να μη αναρτήσουν τα φρύδια…

trikkipress.gr

Back to top button
Close
Close