Lifestyle news

Δανάη Παππά & Στέφανος Μιχαήλ σε μια υπέροχη γαμήλια φωτογράφιση

Μπορεί στη δημοφιλή σειρά “Τατουάζ” να έχουν πλέον παντρευτεί – μετά από αρκετές δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα – ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνάδελφοι. Ο λόγος για την Δανάη Παππά και τον Στέφανο Μιχαήλ, όπου δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο μεταξύ τους και να αποτελούν ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Ωστόσο και οι δύο έχουν διαψεύσει ότι είναι μαζί.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι όμορφοι, ταλαντούχοι και ταιριάζουν πολύ! Το τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ερχόμενου τεύχους του Yes I Do που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο και απέδειξαν για ακόμη μια φορά το πόσο… ταιριαστοί είναι!

Η φωτογράφιση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Yes I Do, ο Στέφανος Μιχαήλ, με αγγλική τυπικότητα, άνοιξε πρώτος την πόρτα του σκάφους, όπου έλαβε χώρα η φωτογράφιση. Σαν σωστός gentleman περίμενε τη Δανάη και μάλιστα την άφησε να ετοιμαστεί πρώτη, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στο deck. H γλυκιά ηθοποιός έφτασε λίγο αργότερα, πιο κεφάτη από ποτέ, έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Οι πρωταγωνιστές του Τατουάζ, αληθινοί επαγγελματίες, φωτογραφήθηκαν ακούραστοι και απίστευτα χαμογελαστοί για περισσότερες από 4 ώρες.

 

Η Δανάη Παππά φόρεσε νυφικά από τους σχεδιαστές Costarellos, Made bride by Antonea, Lila Nova και Aimilia Kritikou ενώ ο Στέφανος Μιχαήλ φόρεσε υπέροχα κουστούμια από την Teti Charitou.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram, Yes I Do

tlife.gr

Back to top button
Close
Close