Τρίκαλα

Γύρισε την πλάτη του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Π.Θεσσαλίας ο Δ.Παπαστεργίου

Τα σχόλια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ.Αγοραστού

Την απουσία του Δημάρχου Τρικκαίων από το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97, 6 ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός:

« Ήταν ένα από τα καλύτερα συνέδρια που έχουν διοργανωθεί ποτέ, και είδα πάρα πολλούς ανθρώπους να μιλάνε με σαφήνεια για τα όσα θέματα μας αφορούνε, εκτροπή Αχελώου, Ε-65 κλπ.

Το ότι έλειπε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος ΚΕΔΕ από το συνέδριο ήταν δική του η επιλογή, έβαλε προτεραιότητα το συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας και όχι της Θεσσαλίας. Τα οφέλη για τα Τρίκαλα ήταν πάντως η επίσκεψη και της Υπουργού κας. Μενδώνη και της υφυπουργού κας. Μιχαηλίδου χάρη στο δικό μας συνέδριο, δεν θα έρχονταν αλλιώς.

Οι Δήμοι έχουν αδυναμία στο να διαχειριστούν και κατασκευάσουν έργα, και δέχομαι εγώ την κριτική για μη απορροφητικότητα σε κονδύλια. Ενώ η πραγματικότητα είναι ότι εγώ περιμένω να προχωρήσουν οι Δήμοι τα έργα γιατί έχω ήδη δεσμεύσει τα χρήματα. Καμιά αντιπαλότητα δεν έχω με το Δήμαρχο Τρικκαίων, αποδεδειγμένα έχουμε καλές σχέσεις και συνεργασία, γι αυτό και χρηματοδοτώ π.χ. τη μελέτη για το κλειστό στις Καρυές, που είναι του Δήμου. Κάνω κυκλικούς κόμβους ενώ είναι του Δήμου, θέλω και τα κάνω για καλή συνεργασία.»

Back to top button
Close
Close