Τρίκαλα

Γυρίσματα της νέας σειράς “Τατουάζ”στην Καλαμπάκα !

Για μερικές μέρες από χθες 20 Ιουλίου , η παραγωγή της νέας ανερχόμενης σειράς “Τατουάζ” με σεναριογράφο την Βάνα Δημητρίου και σκηνοθέτη τον Αντρέα Γεωργίου, Στάμο Τσιάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλο θα βρίσκεται στην περιοχή μας , στο Καστράκι και τα Μετέωρα , για τις ανάγκες των γυρισμάτων .

Τα γυρίσματα στην Αίγινα ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον θα συνεχιστούν στην περιοχή μας.Η παραγωγή και η ομάδα των ηθοποιών βρίσκονται για δεύτερη φορά κοντά μας , μετά τον Φεβρουάριο . Η ομάδα του Τατουάζ διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Meteora Hotel καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή .

Τα γυρίσματα , θα λάβουν χώρα κυρίως στους χώρους του ξενοδοχείου , μιας και οι συντελεστές το επέλεξαν ως το πλέον πιο ιδανικό και πιο εντυπωσιακό κατάλυμα της περιοχής λόγω της αρχιτεκτονικής του , της τοποθεσίας του αλλά και της εντυπωσιακής θέας που προσφέρουν τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου.

Μιας και στην πρώτη επίσκεψη τους τον Φεβρουάριο εντυπωσιάστηκαν από το επιβλητικό και πανέμορφο ξενοδοχείο , επιστρέφουν ξανά , με σκοπό να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα εντός των χώρων του καταλύματος . Σκηνές θα γυριστούν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου , στους κοινόχρηστους χώρους της reception –υποδοχής και στη Σουίτα την οποία η ομάδα λάτρεψε για το μοναδικό θέαμα σε συνδυασμό με τη χλιδή και την πολυτέλεια που χαρίζει .

Είναι πολύ σημαντικές για τον τόπο μας οι εικόνες που θα προβληθούν στην οθόνη της τηλεόρασης καθώς θα αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές των Μετεώρων και της περιοχής μας.

Καλή διαμονή σε όλη την ομάδα του ‘’Τατουάζ’’στα Μετέωρα και καλή επιτυχία στα γυρίσματα και τη νέα σειρά που ανυπομονούμε να απολαύσουμε τον Σεπτέμβρη .

Back to top button
Close
Close