Lifestyle news

Γιώργος Αγγελόπουλος : το επόμενο βήμα του επαγγελματικά & προσωπικά!

 

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, για την προσωπική του ζωή, κάνοντας κατανοητό πως μέχρι και σήμερα τιμά τις πρώην συντρόφους του.

Ο Ντάνος έχει ζήσει και μεγάλες σχέσεις. «Κάποια στιγμή συγκατοίκησα με την κοπέλα που ήμασταν μαζί» αναφέρει στο People. Είναι, άραγε, εύκολος άνθρωπος στη συγκατοίκηση; «Σίγουρα είμαι πιο εύκολος σε σχέση με το παρελθόν. Έχω μάθει να είμαι πιο σκληρός με τον εαυτό μου και να μην προσπαθώ να αλλάξω τον άλλον. Παλαιότερα έκρινα τις συντρόφους μου, αλλά εκ των υστέρων κατάλαβα πως αυτό είναι λάθος. Όταν αντιμετωπίζεις ωραία έναν άνθρωπο, θα σου βγάλει τον καλύτερό του εαυτό», λέει και συμπληρώνει «Έχω κάνει τρεις σχέσεις με τρεις σπουδαίες γυναίκες που μου έδειξαν αγάπη και είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Μάλιστα, η τελευταία του σχέση τελείωσε ενάμισι περίπου χρόνο πριν δηλώσει συμμετοχή στο Survivor. Υπήρξε επικοινωνία με την τελευταία του κοπέλα ύστερα από τη δημοσιότητα που απέκτησε; «Από τότε που χωρίσαμε, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Όταν τελειώνει μια σχέση, η ζωή συνεχίζεται. Το ότι έγινα γνωστός μέσα από το παιχνίδι, δεν σημαίνει πως θα αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Δεν σου κρύβω πως ο έρωτας και η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντικά για μένα. Όταν δυο άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι, μπορούν να κάνουν πολλά ωραία πράγματα μαζί. Προς το παρόν, δεν έχω γνωρίσει μια γυναίκα που θα μου κάνει το “κλικ”, την γυναίκα της ζωής μου ώστε να προχωρήσω μαζί της. Το Survivor ήταν μια πρόκληση. Ωστόσο, η επόμενή μου πρόκληση και ο επόμενος στόχος είναι η δημιουργία οικογένειας» αποκαλύπτει. Όση ώρα τον έχω απέναντί μου, το βλέμμα του μαρτυρά μια σιγουριά, ενώ δείχνει να μην τον τρομάζει τίποτα. «Φοβάμαι μόνο τον Θεό» ομολογεί, ενώ μου εξομολογείται πως έχει τύχει να κινδυνέψει στο παρελθόν, σε ένα τροχαίο το 2009. «Ένα αυτοκίνητο παραβίασε το “Stop” και έπεσε πάνω μου. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Ευτυχώς γλίτωσα, μόνο με κάποιες γρατσουνιές. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη που αντλώ μέσα από την πίστη μου. Τα κομποσκοίνια μου δεν πρόκειται να τα βγάλω από πάνω μου. Δεν τα φίλησα ποτέ με το σκεπτικό αν θα με κρίνουν ή όχι, ούτε για να επιδείξω κάτι. Αισθάνομαι ήρεμος και καλά με τον εαυτό μου. Πριν κοιμηθώ, κάνω πάντα το σταυρό μου, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι το πρωί είναι τι θα συμβεί την καινούρια μέρα που ξημερώνει».

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα

Back to top button
Close
Close