Lifestyle news

Γιατροί και νοσηλευτές ζήτησαν από την πρωταγωνίστρια του «Grey’s Anatomy» να μιλήσει στους Αμερικανούς!


Ο χειρότερος απολογισμός του κορωνοϊού σημειώθηκε στις ΗΠΑ: 1.169 νεκροί σε 24 ώρες.Για πρώτη φορά καταγράφηκε επίσημα τετραψήφιος αριθμός θυμάτων εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς της Βαλτιμόρης, δηλαδή ο χειρότερος απολογισμός που έχει καταγραφεί σε 24 ώρες σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο μέχρι σήμερα.

Η Meredith Grey ή κατά κόσμον Ellen Pompeo, πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy», παρακάλεσε τους 7.3 εκατομμύρια followers στο Instagram να μείνουν σπίτι.

Πλέον, οι ΗΠΑ μετρούν 5.926 θανάτους, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει πλέον τις 244.000. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της, όπου φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχη. Παρακαλεί τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι για το καλό όλων και να συνετίσουν όσους δείχνουν αδιαφορία και βγαίνουν έξω στους δρόμους.

Σημειώνουμε ότι το προηγούμενο θλιβερό παγκόσμιο ρεκόρ θανάτων εξαιτίας της πανδημίας μέσα σε 24 ώρες σε οποιοδήποτε κράτος είχε καταγραφεί την 27η Μαρτίου στην Ιταλία με 969 θύματα, με τις ΗΠΑ να το ξεπερνούν πλέον κατά πολύ.

«Μου ζήτησαν να κάνω αυτό το βίντεο και να παρακαλέσω όλους να μείνετε στα σπίτια σας. Εχω δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από γιατρούς και νοσηλευτές, ακόμη κι από το γραφείο του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο και να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι σπίτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Back to top button
Close
Close