Τρίκαλα

Γιάννης Σακελλαρίου: «Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο για την υποψηφιότητά μου»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ», υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Σακελλαρίου, ήταν καλεσμένος του δημοσιογράφου Χρήστου Πίσσα, στην εκπομπή «Ορθά – Κοφτά»

Ανάμεσα στα άλλα υπογράμμισε: «Πάντα είχα και αισθάνομαι ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή μια ευρύτητα, μια διεισδυτικότητα, που σπάει τα ιδεολογικά στεγανά.

Αυτή τη φορά, είναι κάτι το εξαιρετικά συγκινητικό. Δεν υπάρχει στεγανότητα. Έχουν ανοίξει όλα!

Γύρω από μένα βλέπω, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, πολύ αγαπητούς συμπολίτες, οι οποίοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, έκαναν τις υπερβάσεις τους κι έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον κοινό σκοπό.

Το ψηφοδέλτιο θα ανακοινωθεί επίσημα τέλος Μαρτίου – Αρχές Απριλίου, σε πανηγυρική εκδήλωση, στην έδρα του Δήμου μας μαζί με τις αρχές του συνδυασμού μας. Θα είναι μια ομάδα, που θα εκφράζει ανανέωση, αλλά και την σιγουριά των ατόμων εκείνων οι οποίοι θα εμπνέουν, ως προσωπικότητες, τους συμπολίτες ότι αξίζει τον κόπο να σταθούν μαζί τους, να δώσουν την εκλογική μάχη και μια λαμπρή νίκη. Και αυτό γιατί είναι ανάγκη η επερχόμενη αναμέτρηση στον Δήμο Φαρκαδόνας να μας δώσει μια μαζική, ισχυρή νίκη προκειμένου ο αγώνας να είναι πιο εύκολος, να είναι άνετος και ο στόχος πιο σίγουρος και πιο εύκολος γι αυτούς που θα τον αναλάβουν

Περί ασυμβίβαστου: Ευτυχώς δεν έχει προέλευση από πολλές πηγές, αλλά, βασικά από μία. Και συγκεκριμένα από κάποιο στέλεχος. Δεν θέλω να το κατονομάσω.

Back to top button
Close
Close