Τρίκαλα

Βράβευση των μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων για τον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα, η βράβευση  των ταινιών για τον 9ο διεθνή διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinemaδιάβασες;;;».

Η ταινία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων «Διδάγματα Ζωής», απέσπασε Εύφημο Μνεία και 1ο βραβείο στην κατηγορία «Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση»για «Το Τραγούδι της Φιλίας». Σκοπός της ταινίας ήταν να δείξουμε ότι το σχολείο πέρα από τις γνώσεις που παρέχει, διδάσκει συμπεριφορές και προωθεί αξίες, όπως την αξία της φιλίας, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, την άρση των προκαταλήψεων και των στερεοτύπων. Αξίες που δημιουργούν δυνατές προσωπικότητες, ενεργούς πολίτες και βοηθούν τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στην κοινωνία των προκλήσεων και της διαφορετικότητας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Τρικάλων και ιδιαίτερα στους πρωταγωνιστές της ταινίας: Αγραφιώτη Χριστίνα, Αργύρης Βασίλης, Κούτουλα Κατερίνα, Μόκας Χρήστος, Μουρεχίδου Μαρία, Σινάι Μίλτο. Τους καθηγητές που συντόνισαν στο πρόγραμμα: Γρηγορίου Αρετή, Μπάνος Δημήτρης, Τασούλα Λίτσα, Χαρίτος Χαράλαμπος και σε αυτούς που βοήθησαν στο τεχνικό κομμάτι της ταινίας: Μάνθος Θανάσης,Μπουλογεώργος Ραφαήλ και Καραγιώργος Στέλιος.

Την ταινία και το τραγούδι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από τους παρακάτω συνδέσμους στο youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=Rmqd7BF8Juk&t=223s

https://www.youtube.com/watch?v=LPM9mArLwgQ

Back to top button
Close
Close