Beauty experts

Βίκυ Πρεβεζάνου : ”Οι τάσεις στα νύχια και το tattoo φρυδιών! ”

 

 

H beauty editor Βίκυ Πρεβεζιάνου, μας δίνει tips για υγιή νύχια, αναφέρει τις τάσεις του 2020 και προτείνει τι να διαλέξουν τα κορίτσια για τις εορταστικές μέρες. Ενώ, μας αναλύει τη μέθοδο που ειδικεύετε, το ”tattoo φρυδιών”, την οποία επιλέγουν οι περισσότερες κυρίες της showbiz.

Της Βασιλικής Μπασιούρη

 

  Δώστε μας tips για υγιή νύχια.

Καλό θα είναι οι κυρίες που κάνουν απλό μανικιούρ, να περιποιούνται τα νύχια τους μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Να κόβονται τα πετσάκια σωστά, να καθαρίζονται και να χρησιμοποιούνται  σωστά προιόντα για την περιποίησή τους.

 

Όταν προτιμούν ακριλικό, τζελ ή ημιμονιμο;

Σε αυτές τις τεχνικές, χρειάζεται μια παραπάνω συνέπεια. Δεν πρέπει να το αφήνουμε το υλικό περισσότερο από ένα μήνα. Από τη στιγμή που θα γίνεται η συντήρηση σε σωστό χρόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και εφ’ όρου ζωής ακόμα.

 Τι επιλέγουν τα κορίτσια για τις γιορτές; Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά;

Μία και μοναδική τάση είναι τα γκλίτερ σε όλα τα χρώματα! Μπλε, κόκκινα, κίτρινα, ότι μπορείτε να φανταστείτε! Φυσικά δεν παραλείπουμε τα χριστουγεννιάτικα σχέδια, από δεντράκια, στρας, ελαφάκια, ότι ζητάνε τα κορίτσια, το ζωγραφίζουμε πάνω στο νύχι.

Εσείς τι μας προτείνετε για μανικιούρ που να είναι σικ και ιδιαίτερο παράλληλα;

Σίγουρα γκλίτερ! Εγώ προσωπικά προτιμώ το μαύρο χρώμα. Είναι σικ και πάει με όλα! Υπάρχουν και μαύρα γκλίτερ με μικρές διαφοροποιήσεις στην απόχρωση. Κόκκινο επίσης, που είναι κλασική αξία. Μια νέα μόδα, είναι το όμπρε, που μπορεί να γίνει με γκλίτερ λευκό, είναι τάση και πολύ ουδέτερο παράλληλα.

Το 2020 τι τάσεις υπάρχουν στα νύχια; Θα δούμε κάτι διαφορετικό;

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει όλα τόσο πολύ στη μόδα…είτε είναι οβάλ μακρύ, είτε στενό τετράγωνο, τετράγωνο κοντό…έχουνε βγει τόσα πολλά σχήματα που τα κάνουνε όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι μόδα.

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουνε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η εκάστοτε τεχνίτρια;

Είναι 60% η δουλειά του τεχνίτη και 40% τα προϊόντα. Θεωρώ πως ένας καλός τεχνίτης και με ένα πιο οικονομικό προϊόν, μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά. 

Ειδικεύεστε στα τατουάζ φρυδιών. Μια κυρία που δεν έχει ωραίο σχήμα φρυδιού, που είναι ”φαγωμένο”, πως μπορείτε να το σώσετε;

Πλέον είναι πολύ εύκολο! Η πιο εύκολη λύση είναι το tatoo φρυδιών, το κάνεις και ξενοιάζεις. Είναι μια σύντομη διαδικασία. Διαρκεί περίπου 90 λεπτά, είναι σχετικά ανώδυνη και έχει τεράστια διαφορά από το αρχικό φρύδι. Αποκτάς φρύδι, σε κάνει πιο νεανικό… Τα τελευταία χρόνια, το χοντρό φρύδι είναι η απόλυτη τάση, δεν υπάρχει πια το λεπτό. Ένα καλοσχηματισμένο, γεμάτο φρύδι, γράφει πολύ πιο ωραία στο πρόσωπο, το κάνει πιο νεανικό, ανεξάρτητα από την ηλικία που βρίσκεται μια γυναίικα.

Περιγράψτε μας τη διαδικασία.

Κατόπιν ραντεβού, έρχονται τα κορίτσια, το ζωγραφίζουμε μαζί, βλέπουμε το σχήμα που ταιριάζει και πηγαίνει στο κάθε πρόσωπο. Φυσικά και δεν θα κάνουμε σε όλες τις γυναίκες ένα τεράστιο φρύδι επειδή είναι μόδα, το προσαρμόζουμε στο πρόσωπο της καθεμιάς. Αλλά ως επί το πλείστον, ένα πιο γεμάτο φρύδι είναι καλύτερο. Διαλέγουμε το σχήμα και το χρώμα και αρχίζουμε να το ”χτυπάμε”. Τοποθετούμε στην αρχή ειδική κρέμα, ώστε να μην υπάρχει αίσθηση του πόνου και όλη η διαδικασία περνιέται ανώδυνα. Σε δεκαπέντε ημέρες, κάνουμε το επαναληπτικό. Στην ουσία βλέπουμε εάν υπάρχουνε κενά και τα καλύπτουμε, για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.  Κρατάει περίπου δύο χρόνια, όταν αρχίζει και ξεθωριάζει μπορεί να το ”χτυπηθεί” ξανά. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά μόνιμο, ξεμπερδεύεις από μολύβια, σκιές, σταματάς να τα βάφεις….ξυπνάς και είσαι με ένα φρύδι έτοιμο!

 

 

 

Back to top button
Close
Close