TravelΤρίκαλα

Το αγαπημένο ΑRRIBA σας περιμένει για να ζήσετε την απόλυτη φιλοξενία στην Αφυσσο!

Διακοπές με ασφάλεια και σεβασμό στην πηλιορείτικη παράδοση!

Το ARRIBA GROUP δημιουργήθηκε με αγάπη για τη φιλοξενία, με στόχο να προσφέρει ξέγνοιαστη διαμονή στην Άφυσσο του Πηλίου, πάντα με σεβασμό στην πηλιορείτικη παράδοση.

Για εμάς στο ARRIBA GROUP η έννοια της φιλοξενίας αποτελεί μέρος μιας γενικότερης φιλοσοφίας, με έμφαση στην εξυπηρέτηση του επισκέπτη μας. Το ARRIBA GROUP  διαθέτει συνολικά τρεις ανακαινισμένους ξενώνες, από εφτά δωμάτια ο κάθε ξενώνας, ιδανικά για οικογένειες αλλά και ζευγάρια. Όλα με την απαραίτητη καθαριότητα και ασφάλεια, ακολουθήσαμε αμέσως όλες τις οδηγίες σχετικά με την απολύμανση και την υγιεινή των ξενοδοχείων μας λόγω covid-19.

Δεχόμαστε εισιτήρια κοινωνικού Τουρισμού.

Οι ξενώνες ονομάζονται:http://ARRIBA AFISSOS

ARRIBA APARTMENTS

OLGA STUDIOS

SEA VIEW LUXURY ROOMS

 

  • ARRIBA APARTMENTS

  • OLGA STUDIOS

  • SEA VIEW LUXURY ROOMS

Με θέα την εκπληκτική παραλία του Αμποβού με ψιλή άμμο, βοτσαλάκι και πεντακάθαρα νερά. Είναι μια οργανωμένη παραλία με θαλάσσια σπορ και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.  Χαρακτηριστικά τα δέντρα πάνω από την παραλία που προσφέρουν σκιά και δροσιά το καλοκαίρι. 

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν  ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό και ορισμένα από αυτά διαθέτουν ιδιωτική κουζίνα ενώ κάποια δωμάτια έχουν τη δυνατότητα  χρήσης κοινής κουζίνας.

Υπηρεσία δωματίου φροντίζει την καθαριότητα του δωματίου καθημερινά. Κάποια από τα δωμάτια έχουν συγκλονιστική θέα στον παγασητικό κόλπο, ενώ κάποια άλλα έχουν υπέροχη θέα στο χωριό.

 

  Τα δωμάτια διαθέτουν:

Διπλό κρεβάτι ή δύο μονά

Καλωδιακή δορυφορική τηλεόραση

Παιδικό κρεβάτι κατόπιν αιτήσεως

Μπαλκόνι

Σεσουάρ

Ιδιωτικό λουτρό

Room Service

Ιδιωτική ή κοινόχρηστη κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη

Η ομάδα του Arriba Group στην Αφυσσο είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει στο πιο όμορφο & γραφικό χωριό του Πηλίου.Τηλέφωνα επικοινωνίας -κρατήσεων : κιν. 6974125659 – 6972058240

fpage ARRIBA AFISSOS

 

Back to top button
Close
Close