Πολιτισμός

Αφιέρωμα στο καλοκαίρι, τον έρωτα και την Τέχνη

Μια έκθεση που είναι αφιερωμένη στο καλοκαίρι, στην Τέχνη και τον έρωτα, εγκαινιάστηκε στο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη. Φέρει την υπογραφή του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων που παρουσιάζουν τα έργα τους, στην καλοκαιρινή διοργάνωση, που πλέον έχει εξελιχτεί σε θεσμό για τα τοπικά, εικαστικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως μια γιορτή της Τέχνης, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν διάφορα ρεύματα και τεχνοτροπίες στη ζωγραφική – γλυπτική – ξυλογλυπτική – μικρογλυπτική – κοσμήματα υψηλής αισθητικής, όλα φτιαγμένα με αγάπη, με ταλέντο και με μεράκι.

Πρόκειται για την ετήσια, καλοκαιρινή εικαστική έκθεση των μελών του Συλλόγου, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη των Τρικάλων έως 25 Ιουνίου, συμμετέχοντας με τον δικό του τρόπο στα καλοκαιρινά δρώμενα της «Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης» του Μουσείου Τσιτσάνη.

Στην έκθεση συμμετέχουν πενήντα (50) καλλιτέχνες μέλη του Συλλόγου (ζωγράφοι, κεραμίστες, διακοσμητές κ. ά.). Οι δημιουργοί των έργων και η διοίκηση του Συλλόγου θα περιμένουν το κοινό όλο αυτό το διάστημα λειτουργίας της έκθεσης, σε μια αισθητική πανδαισία κάθε είδους έργων τέχνης, στις δύο αίθουσες του Μουσείου.

Back to top button
Close
Close