Ειδήσεις

Αυτό είναι το προφίλ της γυναίκας που έριξε βιτριόλι!

“Νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης”

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

“Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης”, σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

“Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης”, πρόσθεσε.

Back to top button
Close
Close