Fashion

Αυτό είναι το νέο fashion craze που αφορά τις μπότες!

Οι μπότες σε απόχρωση off white ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων χρόνων.Η chic εναλλακτική στο μαύρο είναι εξίσου κομψή και ευκολοσυνδύαστη και κατέκτησε με ευκολία τις καρδιές των it girls της μόδας.

Φέτος, το νέο fashion craze που αφορά τις μπότες είναι τα δετά μποτάκια βικτοριανού στιλ, σε κροκό, δερμάτινη ή σουέντ εκδοχή- ένα σχέδιο που ταιριάζει με όλα και κάνει τα outfits πιο κομψά, αλλά και τα western boots.

Παράλληλα, οι ψηλές slouchy μπότες έγιναν η απόλυτη εμμονή των fashionistas, αφού συνδυάζονται ιδανικά με μίντι φορέματα και πλισέ φούστες.

Και ενώ είχαμε ήδη ανακαλύψει κομψές και οικονομικές εκδοχές στα Zara και τα Mango, διαπιστώσαμε ότι και τα δύο brands έχουν φέρει μποτάκια σε ένα πολύ ασυνήθιστο και δύσκολο χρώμα- σε έντονο μπλε.Παρ’ όλο που πρόκειται για δύο εξίσου εντυπωσιακά σχέδια, τα μπλε παπούτσια δεν έχουν κάνει ακριβώς πάταγο στην επίκαιρη μόδα- τα βλέπουν πολλές, τα φορούν ελάχιστες.

Πρόκειται για μποτάκια που θα αγοράσετε καθαρά επειδή είστε σε mood να το κάνετε, και εφόσον ξέρετε ότι θα είστε σε τέτοιο mood συχνά- ένα statement παπούτσι χρειάζεται και την ανάλογη διάθεση.

Από την άλλη, παραμένει μια stylish και επίκαιρη επιλογή- μπότες σε διάφορα χρώματα εμφανίστηκαν στα catwalks των πρόσφατων εβδομάδων μόδας.

Back to top button
Close
Close