Lifestyle news

Αυτοκτόνησε παίχτης reality στο Λονδίνο

Αυτοκτόνησε ο Μάικ Θαλασσίτης – Βρέθηκε κρεμασμένος σε δάσος στο Λονδίνο | Newsit.gr

Το μυστήριο που κάλυπτε τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο Μάικ Θαλασσίτης ξεδιάλυνε η αστυνομία. Ο 26χρονος, κυπριακής καταγωγής, πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης σε reality παιχνίδια της βρετανικής τηλεόρασης αυτοκτόνησε.

Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή και κρεμάστηκε σε πάρκο στο Έντμοντον, στο Βόρειο Λονδίνο. Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (15.03.2019) έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Οι φίλοι του ανέφεραν πως τους τελευταίους μήνες περνούσε δύσκολη περίοδο. Φαίνεται πως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το θάνατο της γιαγιάς του, μόλις πριν από δυο μέρες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο 26χρονος celebrity είχε λατρεία στην 94χρονη γυναίκα. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες είχε μετακομίσει στο σπίτι της για να τη φροντίζει αποκλειστικά τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Ο θάνατός της ήταν ο δεύτερος αγαπημένου του προσώπου τους τελευταίους μήνες. Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε χάσει και τον καλύτερό του φίλο, τον Ντάνι Κατς, που βρέθηκε νεκρός την παραμονή των Χριστουγέννων. Πρόσφατα εξάλλου είχε χωρίσει, μετά από επτά μήνες σχέσης με τη Μέγκαν ΜακΚαν.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν ευγενικό άνδρα, που όμως αντιμετώπιζε πολλά χρέη εξαιτίας της ζωής που έκανε. Απ’ όταν σταμάτησε να εμφανίζεται σε reality παιχνίδια (όπως το Love Island το 2017 και το Celebs Go Dating το 2018), τα χρήματα που έβγαζε δεν ήταν πολλά.

newsit.gr

Back to top button
Close
Close