Cooking ideas

Αυτή είναι η καφετέρια που φωτογραφίζουν περισσότερο οι Instagrammers στον κόσμο -Εκτόπισε δημοφιλείς προορισμούς

Μία αυστραλιανή ιστοσελίδα, η Big Seven Travel «εντόπισε»» τις 50 πιο φωτογραφημένες καφετέριες στον κόσμο, που έχουν δημοσιευθεί στο Instagram. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Speedos cafe, που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία του Σίδνεϊ, Bondi, εξαιτίας της πολύχρωμης κουζίνας του, αλλά και για την πανέμορφη θέα του.

«Η παραλία Bondi είναι μία από τις πιο διάσημες στον κόσμο, έτσι το να έχεις ένα υπέροχο μέρος όπως το Speedos μόλις βγαίνεις από το νερό, είναι πραγματικά απόλαυση», έγραψε η Big Seven Travel.

«Στο Speedos σερβίρουν μερικά από τα πιο όμορφα φαγητά που έχετε δει ποτέ. Στο μενού θα βρείτε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου», συνεχίζει.

Μόλις οι υπεύθυνοι της καφετέριας έμαθαν για την πρωτιά, είπαν ότι νιώθουν τιμή και πολύ ευγνώμονες για όλους τους πελάτες που τους υποστηρίζουν.

«Έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, και δεν θα μπορούσαμε να το είχαμε καταφέρει αυτό χωρίς κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε και πάλι», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Στη λίστα με τις 10 καφετέριες που φωτογραφίζουν περισσότερο οι instagrammers, βρίσκονται καφέ από το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και το Ντουμπάι, αλλά κανένα από αυτά δεν είχε την ίδια απήχηση όπως το Speedos.

Όποιος θέλει να το επισκεφθεί, θα πρέπει να διαθέτει αρκετό χρόνο και να οπλιστεί με υπομονή, καθώς σχηματίζονται ουρές για μια θέση. Ωστόσο, η θέα αξίζει την αναμονή και το πεντανόστιμο φαγητό επίσης θα σας αποζημιώσει.

Η λίστα με τις 50 πιο «Instagrammable» καφετέριες στον κόσμο:
Η λίστα με τα καφέ από διάφορες περιοχές του κόσμου, έτσι όπως τη δημοσίευσε η Daily Mail.

 

Back to top button
Close
Close