Fashion

Αυτά είναι τα κομμάτια που θα φορέσεις σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση

Λίγο πριν καλωσορίσουμε και επίσημα το καλοκαίρι αναζητάμε τα πιο chic και αέρινα κομμάτια, που θα μας κάνουν να αισθανθούμε το vibe σε κάθε μας βήμα.

H Η&Μ παρουσίασε την καλοκαιρινή συλλογή Riviera Glam με ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Μονεμβασιά.

Ιnfluencers από το χώρο της μόδας, της τέχνης και της ομορφιάς συμμετείχαν σε ένα μοναδικό διήμερο experience, εμπνευσμένο από το ανεπιτήδευτο στιλ της γαλλικής Riviera.

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας είναι η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα, που συνδύασε τα αγαπημένα της Η&Μ fashion pieces και δημιούργησε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις με φόντο το μαγευτικό τοπίο του Kinsterna Hotel!

Ως άλλες μούσες της H&M, φορώντας total outfits από την καλοκαιρινή συλλογή, φωτογραφήθηκαν επίσης οι Έβελυν ΚαζαντζόγλουΈλενα ΓαλύφαΝαταλία ΓεωργαλάΑναστασία ΤσιλιμπίουΣουζάνα ΚεγγίτσηΧρυσιάνα ΑνδριοπούλουΧρυσάνθη ΚουρούπηΥβόννη ΝτόσταΒασιλική ΡούσουΞένη ΚουβέληΜαρία ΠαπαγεωργίουΚλειώ ΣτασινούJenny Sireac, και Ελίνα Μπόμπα, και αποτυπώθηκαν από το φακό των Νικόλα Μάστορα, Θοδωρή Μάρκου και Στέφανου Παπαδόπουλου.

Τα H&M girls συμμετείχαν σε ξεχωριστές δραστηριότητες, όπως εργαστήριο σαπωνοποιίας με φυσικά ελληνικά συστατικά και sound healing session -μια πρακτική που χρησιμοποιεί φυσικούς ήχους και μουσική από διαφορετικά μουσικά όργανα για να επαναφέρει την πνευματική και φυσική αρμονία στο σώμα.

To διήμερο έκλεισε με μια μεγάλη έκπληξη και ένα exclusive μουσικό performance ξεσήκωσε τους καλεσμένους, με πρωταγωνιστές το συγκρότημα των INCO και frontman τον Ηλία Μπόγδανο.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close