Beauty experts

Ασημί σκιά στα βλέφαρα επιστρέφει η λάμψη των 90s!

 

Τα 90s ηγούνται των trends, μια συνθήκη που “φώτισε” με τη δέουσα αίγλη ο οίκος Chanel στο πρόσφατο show του – Metiers d’ Art Pre Fall 2020. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε beauty look εμπνευσμένα από την αύρα εκείνης της δεκαετίας. Δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής της μεταλλιζέ λάμψης στο μακιγιάζ.

90's Cool: Ασημί Σκιά Στα Βλέφαρα

Η καθολική επιβολή των μινιμαλιστικών 90s επαναφέρει στο προσκήνιο το συγκλονιστικό εφέ της λάμψης. Βλέφαρα που τονίζονται – σε όλο το καπάκι τους – από μια ασημί σκιά, σχεδόν υγρή, θεωρούνται το απόλυτο beauty trend του 2020. Ένα στυλ που εύκολα μπορεί να βρει εφαρμογή στα party look της περιόδου.

90's Cool: Ασημί Σκιά Στα Βλέφαρα

Το υγρό εφέ τονίζει ακόμη περισσότερο τη shimmering σύνθεση των προϊόντων οδηγώντας σε ένα εκτυφλωτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δραματικό και συνάμα εκλεπτυσμένο. Με το vintage twist του art deco κινήματος.

90's Cool: Ασημί Σκιά Στα Βλέφαρα

Η πρόκληση του φουτουριστικού ασημί στα μάτια ισορροπεί από τη παρουσία μιας nude απόχρωσης κραγιόν. Εξασφαλίζοντας ένα κολακευτικό κοριτσιστίκο εφέ, με την όψη του φυσικού. Πετυχαίνοντας αυτομάτως την τέλεια αρμονία. Διατηρώντας ταυτόχρονα, ένα προφίλ πολυτελές και αριστοκρατικό.

Πως θα αποκτήσετε το beauty look:

Η ιριδίζουσα ασημί σκιά απλώθηκε σε όλο το κινητό βλέφαρο. Χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις σκιών: . Εφαρμόζοντας τες με ένα πλακέ πινέλο. Ελάχιστη ποσότητα μάσκαρα τοποθετήθηκε μόνο στις άνω βλεφαρίδες. Αφού, προηγουμένως με τη βοήθεια του concealer δόθηκε φως σε στρατηγικά σημεία του προσώπου. Τα φρύδια τονίζονται φυσικά.

Φαίη Γκαϊνά

Thestylin.com

Back to top button
Close
Close