Γάμος - Βάπτιση

Αρης Μπαούσης & Δώρα Καραβίδα: Η βάπτιση «Υπερπαραγωγή»του μικρού τους πρίγκιπα.

                              Και το όνομα αυτού…ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ…!
Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στα Τρίκαλα, βάπτισαν τον μικρό τους πρίγκιπα, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, το ζεύγος Άρη Μπαούση και Δώρα ΚαραβίδαΤο όνομα του νεοφώτιστου, Αθανάσιος το έδωσε η νονά Νικόλ Βράκα.
Το μυστήριο τελέσθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης κκ. Χρυσόστομο και αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στον πολυχώρο THESSALIS.
Με θέμα την “Κορώνα”, ο εξωτερικός χώρος της εκκλησίας διαμορφώθηκε ανάλογα έτσι ώστε όλα να θυμίζουν ένα παραμύθι. Με ιδιαίτερες κατασκευές & αντικείμενα, όλα σε αποχρώσεις λευκό και μπλε σκούρο με χρυσές λεπτομέρειες, διαμορφώθηκε ένα μοναδικό σκηνικό διακόσμησης που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Την συνολική διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η εταιρία Glamour και ο Κωνσταντίνος Καμέας, μια εταιρία που ξεχωρίζει για τα special event στο γάμο & τη βάπτιση, για τις ιδιαίτερες κατασκευές της και τα πρωτότυπα concept.
Πάνω από 150 προσκεκλημένοι απήλαυσαν τα παντανόστιμα γλυκίσματα με το θέμα της βάπτισης, ενώ όλοι τους πήραν ως δώρο το δέντρο της ζωής. 
Ευχόμαστε στους γονείς να τους ζήσει ο νεοφώτιστος Αθανάσιος, γερός και καλότυχος στη ζωή του.

Back to top button
Close
Close