MUST Read

Από την κουζίνα του HOMER στα Τρίκαλα, ο Έλληνας PATTISIER στην Αυστρία για το πρώτο του επιχειρηματικό άνοιγμα

Ο διάσημος και βραβευμένος Pastry Chef Evaggelos Chasiotis Haute Patisserie παρουσίασε τη νέα του συλλογή σοκολάτας στο 9ο Αυστριακό διεθνές συνέδριο. Σαν ένας πραγματικός πρεσβευτής της Ελληνικής γεύσης που κατάφερε να μετατρέψει σε brand τις δημιουργίες του και μάλιστα σε επίπεδο Haute Patisserie (Υψηλής Ζαχαροπλαστικής) είχε για τη συγκεκριμένη του δράση την αιγίδα του Greek Taste Beyond Borders.Αποτέλεσμα εικόνας για cynthia fischer greek taste chasiotis

Η προσπάθεια του όπως μας δήλωσε ο ίδιος έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον από ξένους retailers (οίκους σοκολάτας) ενώ εκτός από την ιδιαίτερη και πλούσια γεύση των δημιουργιών του, το περιτύλιγμα δηλαδή η συσκευασία τους χαρακτηρίζεται από άριστη αισθητική όπως και η συνολική εικόνα του Evaggelos Chasiotis.

Το GTBB είναι περήφανο και στηρίζει κάθε δράση προσπάθειας και καινοτομίας που σχετίζεται με την εξάπλωση του ελληνικού τρόπου ζωής και της ελληνικής γεύσης. Στην Αυστρία ο γνωστός Patissier συνοδευόταν από την κα Αλέκα Τερζάκη, μια εξέχουσα προσωπικότητα, αναγνωρισμένη εμπειρογνώμονας στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων και σύμβουλος επιχειρήσεων στην Αυστρία για στρατηγική, σχεδιασμό και υλοποίηση στον τομέα αυτόν.

Η κα Αλέκα Τερζάκη παρέλαβε από τον Evaggelos Chasiotis το booklet του Greek Taste Beyond Borders.

Back to top button
Close
Close