Ειδήσεις

Απο την Καρδίτσα ξεκίνησε την περιοδεία στην Θεσσαλία ο Κ Μητσοτάκης

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Καρδίτσα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα των αγροτών.
Συναντήθηκε με ομάδες Αγροτών στον Άγιο Θεόδωρο και το Καρποχώρι.
Προτεραιότητα στην ενημέρωσή του για τα προβλήματα των αγροτών, έδωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία.
Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο χωριό Άγιος Θεόδωρος όπου είχε επαφή με αγρότες που ασχολούνται με πρωτοποριακές καλλιέργειες όπως Ιπποφαές κ.λ.π. Στην αρχή πήγε μαζί τους στα χωράφια και είδε από κοντά τις καλλιέργειες και ακολούθως συζήτησε μαζί τους στα γραφεία της ομάδας παραγωγών.
Στην συνέχεια μετέβη στο Καρποχώρι έγινε ανοικτή συζήτηση με αγρότες (δυναμικών καλλιεργειών). Η συζήτηση μαγνητοσκοπήθηκε από τηλεοπτικό συνεργείο του προέδρου της ΝΔ και στην επαφή του με τους αγρότες δέχθηκε ερωτήσεις για πολλά ζητήματα και έδωσε απαντήσεις για το τι έχει στο πρόγραμμά της η ΝΔ όταν έρθει στην εξουσία. Αξίζει να αναφερθεί ότι το κοινό αποτελούνταν από κοινό που δεν είχε επιλεγεί από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη και αυτό φάνηκε από την ελευθερία προσέλευσης που υπήρχε σε κάθε κάτοικο του χωριού και όχι μόνο, με την προϋπόθεση ότι είχε την ιδιότητα του αγρότη.
Σημαντική παράμετρος ήταν επίσης ότι στον χώρο της συζήτησης δεν βρίσκονταν καν ο βουλευτής του νομού μας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας και τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ, δείγμα του ότι ο κ. Μητσοτάκης ήρθε να ακούσει τους καθ’ αυτού αγρότες, κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει σε επίσκεψη πολιτικού αρχηγού στο νομό μας.
Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε καφετέριες της Κεντρικής Πλατείας, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με πολίτες.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ όπου έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων.

Back to top button
Close
Close