Lifestyle news

Αποχώρησε η Ευρυδίκη από το Survivor και ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Ντάνο.

Το Survivor έχει αισίως περάσει στο τελικό του στάδιο. Η τελική 5άδα είναι γεγονός και στο τελευταίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την αποχώρηση που τη διαμόρφωσε.

Από την ομαδική ψηφοφορία, υποψήφιος αναδείχθηκε με πέντε ψήφους ο Γιάννης Σπαλιάρας , για αγωνιστικούς λόγους. Στη συνέχεια ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος καλέστηκαν ως νικητές της ασυλίας να αναδείξουν δύο ακόμη υποψήφιους. Αυτοί επέλεξαν τους παίκτες των Διάσημων όπως ήταν φυσικό και εξήγησαν.

Σύμφωνα λοιπόν με την 24ωρη ψηφοφορία, ο παίκτης που συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό από τους τρεις ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που κατέληξε να αποχωρήσει από το Survivor.

Αναλυτικά ανέφερε συγκινημένη: «Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε ως εδώ σημαίνει πάρα πολλά. Είναι μία προσωπική νίκη. Πλέον το Survivor είναι αντρική υπόθεση.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, τα παιδιά μου… Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει… όλα αυτά όμως τα παίρνω μαζί μου και έχω ένα χαμόγελο γιατί τα έζησα και τα έζησα για αρκετό καιρό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι.

Μόνο που ακούω τη λέξη οικογένεια βουρκώνω, κλαίω… Μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Το γεγονός ότι φεύγω σήμερα από εδώ και θα πάω να τους αγκαλιάσω σημαίνει πολλά για μένα.

Φεύγω σε μία μέρα που άκουσα από τα παιδιά πολύ όμορφα λόγια και αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσω εκτός».

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη αποχαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες, με το Γιώργο Αγγελόπουλο να την κρατά στην αγκαλιά του. «Πραγματικά συγγνώμη για όλα αυτά αυτόν τον καιρό», του είπε η Ευρυδίκη εννοώντας τα παράπονα και τη “γκρίνια” της το τελευταίο διάστημα. Στη συνέχεια ο Ντάνος την έκανε μία στροφή και είπε: «Αυτή είναι η νικήτρια».

peoplegreece.gr

Back to top button
Close
Close