Ειδήσεις

Αποθέωση από ένα ολόκληρο γήπεδο για τον 9χρονο Quaden Bayles που έπεσε θύμα bullying

Μια ξεχωριστή εμπειρία για το παιδί με νανισμό που συντάραξε με το κλάμα του όλο τον πλανήτη

Πριν από λίγες μέρες ένα σπαρακτικό video κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. Πρωταγωνιστής ο 9χρονος Quaden Bayles, που πάσχει από νανισμό, και στο video ακούγεται με να λέει με κλάματα στη μητέρα του, που μόλις τον έχει πάρει από το σχολείο, «θέλω να πεθάνω, φέρε μου ένα μαχαίρι να σκοτωθώ, θέλω κάποιος να με σκοτώσει».

Αμέσως, ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης ξεπήδησε από κάθε πλευρά του πλανήτη, με διασημότητες όπως ο κωμικός  Brad Williams και ο Hugh Jackman, να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης, ενώ η εθνική ομάδα ράγμπι της Αυστραλίας  Indigenous All Stars team προσκάλεσε τον Quaden στο χθεσινό της ματς.

Στο video που ανέβασαν στο Twitter, o αρχηγός της ομάδας, Latrell Mitchell, ακούγεται να λέει Quaden καθώς εισέρχονται στο γήπεδο παρέα: «Σε καλύπτουμε. Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε, φίλε».

Με την εισόδό του στο Cbus Super Stadium, ο 9χρονος Quaden Bayles καταχειροκροτήθηκε και γνώρισε την αποθέωση. Στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα από τις θέσεις των επισήμων.

Back to top button
Close
Close