Τρίκαλα

Απίστευτο περιστατικό κλοπής φυτών στο Επαγγελματικό Λύκειο Φαρκαδόνας

Σύνφωνα με το ΚΡΗΝΗ LIVE άγνωστος-οι εισήλθαν στο χώρο του θερμοκηπίου του σχολείου παραβιάζοντας το παράθυρο και έκλεψαν όλα τα φυτά και τα σπαρτά, ακόμη και τα δεντράκια που βρισκόταν εντός αυτού

Δυστυχώς είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να δυσκολευτείς, για να κατανοήσεις την αντίληψη κάποιων ανθρώπων. Είναι από τις ειδήσεις που σε κάνουν να σκεφτείς ότι πλέον έχουν χαθεί τα πάντα, πόσο μάλλον η ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο.

Έκπληκτοι έμειναν μαθητές και καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας, προσερχόμενοι την περασμένη Δευτέρα στο σχολείο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιος-οι θα εισερχόταν μέσα στο Σαββατοκύριακο εντός του σχολικού χώρου και θα παραβίαζαν το τεχνητό θερμοκήπιο που έχουν φυτευτεί και σπαρθεί φυτά για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών στον Τομέα της Γεωπονίας. Ο άγνωστος-οι εισήλθαν στο χώρο του θερμοκηπίου παραβιάζοντας το παράθυρο και έκλεψαν όλα τα φυτά και τα σπαρτά, ακόμη και τα δεντράκια που βρισκόταν εντός αυτού. Φυσικά και έφυγαν ανενόχλητοι από το χώρο, ίσως έχοντας την συνείδησή τους καθαρή για την απαράδεκτη πράξη τους.

Το περιστατικό, φυσικά και προκάλεσε τις αγανάκτηση μαθητών και εκπαιδευτικών μιας και για την ολοκλήρωση του σχολικού έτους απαιτείται ένας περίπου μήνας. Ένας μήνας που για τους μαθητές θα ήταν ωφέλιμος για τα εργαστηριακά – ειδικότητας μαθήματα, τα οποία πλέον δεν θα μπορούν να πράξουν.

Δεν θα μπορούν να τα διδαχτούν στην πράξη μιας και τα όρια κάποιων «ανθρώπων» έχουν χαθεί, αν κρίνουμε από τις πράξεις τους.

Back to top button
Close
Close