Idees SportsUncategorized

Απίστευτο αποτέλεσμα …τα Τρίκαλα έχασαν με 0-3 από τον αδιάφορο Εργοτέλη

Την πιο κακοστημένη παράσταση τους τα Τρίκαλα την επιφύλασσαν για την τελευταία αγωνιστική. Εδώ και μέρες έγινε ντόρος για να έρθει κόσμος στο γήπεδο (ο οποίος πάντως δεν ανταποκρίθηκε) ώστε τα Τρίκαλα να κερδίσουν το παιχνίδι απέναντι στον παντελώς αδιάφορο Εργοτέλη. Νίκη απαραίτητη ώστε σε περίπτωση που περάσει το σενάριο των 20 ομάδων στην Super League να είμαστε πέμπτοι (πάνω απο την Δόξα που θα τιμωρηθεί με -3) και σε συνδυασμό με την διάλυση του Πλατανιά να αλλάξουμε κατηγορία.

Αντί λοιπόν για μία ομάδα που θα έτρωγε σίδερα είδαμε την κλασσική δημοσιουπαλληλική αντιμετώπιση του αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη που δεν είχε να χάσει τίποτα  και ο οποίος ήρθε στα Τρίκαλα χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, τον Καϊπερς. Οι «κυανέρυθροι» σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους Κρητικούς, έμειναν πίσω στο σκορ στο 57′ με τ0ν Έφορντ και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν έμειναν με δέκα παίκτες μετά απο αποβολή του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58′.

Ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και με δύο ακόμη γκολ (Ιατρούδης 59′, Σταματάκος 76′) πήρε την νίκη με 0-3 αφήνοντας τα Τρίκαλα στα κρύα του λουτρού και στην γκρίνια. Τα Τρίκαλα θα τερματίσουν  στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Το τέλος βρήκε τους λίγους φιλάθλους να αποδοκιμάζουν παίκτες και κυρίως τον προπονητή Θωμά Γράφα ο οποίος στο διάστημα που βρέθηκε στα Τρίκαλα κατάφερε να συσπειρώσει τους πάντες εναντίον του! Απολύτως λογικό. Ούτε μπάλα είδαμε αλλά και οι δηλώσεις του απέχουν πάντα πολύ μακριά απο την πραγματικότητα…

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρι (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (58′ Τόμιτς), Ν” Λουντούλου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης (78′ Λαμπάκης), Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης (78′ Μανουσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ (72′ Σταματάκος)Sportrikala.gr

Back to top button
Close
Close